#30 Yusuf Demir

1000072257.webp

Sunun kontratini fesih edin , kom ne alacak bunu? Bos yere kadroda duruyor. Inanilmaz hayal kirikligi bir arkadas cikti. Hi gelistiremedi kendini, Barcelona transferi bunun kariyerini bitirdi resmen.

TS a bir oyuncu verilecekti ya, gönderin gitsin şunu işte yav.

Neden bu futbol fakirini kadroda tutuyoruz

Hayır işleme amaçlı ise başka yolları da var o işin

Uğurcan transferinde 25m + bir futbolcu ile anlaşıldığı ve Trabzon'un Yusuf'u istediği iddiaları vardı. Ama Yusuf Trabzon'a bonservisli gitmeyi kabul etmedi. Bizimkiler Berkan'ı önerdi ancak TS istemedi. En son TS Kutucu'yu istedi. Ancak bizimkiler 25m'den aşağı inmek istedi. Zira Kutucu 2.5m'luk bir futbolcu değildi. Bu varyasyonlar gerçekleşmeyince 27.5m'e çıktık. Yusuf maalesef Galatasaray'da kalıp müzmin yedek olarak takılmayı tercih etti. Belki de kendine güvenip meydan okuma yapmak istiyor. Ama daha önce verilen şansları değerlendiremediği için umut vadetmiyor.

Ne kiraya gidiyor, ne satiliyor. Hic bir sey anlamadim. Eyüp Aydin ucuza geldi, o da bunun gibi ama buna 6M euro para verdik. Yazik

Bos yere kontenjan dolduran bir oyuncu oldu geldiginden beri, genc yasta bu kadar düsüs yasamasi yakinda ikinci liglerde sürünmesine anlamina geliyor.

Şu çocuğu verip antepten genç kanat oyuncusunu alsaydik keşke.
Tabi gitmiyor ise yapacak birsey yok sıkıntı Okan hocamız kadromuz geniş diyor bu gitmeyenler yüzünden

Aslında ayakları teknik , kafada çalışıyordur ama içerisinde isteksizlik hastalığı olduğunu düşünüyorum.Oynayımmı oynamayımmı modunda.İçinde torreira modu kaçmış olsa belki çok daha farklı olacağı kesin.Ama bu neden değişmiyor ona anlam veremiyorum.Aynısı Halil'de de vardı.Yapı olsa gerek ve de değişmiyor .Mutluysa diyebilecek birşey yok.
Oynadığı hazırlık maçındaki izlenimimde ,tek başına takılan ,umurunda olmayan bir oyuncu profili.Sonu ne olacak göreceğiz.Ama ne olursa olsun bu çocuk oynamalı.Bizde zor .Başka yere gitmeli eğer biraz olsun oynama isteği varsa.Son 1 gün.Yoksa takılacak işte antrenmanlarda.

Aslında ayakları teknik , kafada çalışıyordur ama içerisinde isteksizlik hastalığı olduğunu düşünüyorum.Oynayımmı oynamayımmı modunda.İçinde torreira modu kaçmış olsa belki çok daha farklı olacağı kesin.Ama bu neden değişmiyor ona anlam veremiyorum.Aynısı Halil'de de vardı.Yapı olsa gerek ve de değişmiyor .Mutluysa diyebilecek birşey yok.
Oynadığı hazırlık maçındaki izlenimimde ,tek başına takılan ,umurunda olmayan bir oyuncu profili.Sonu ne olacak göreceğiz.Ama ne olursa olsun bu çocuk oynamalı.Bizde zor .Başka yere gitmeli eğer biraz olsun oynama isteği varsa.Son 1 gün.Yoksa takılacak işte antrenmanlarda.
Yetenek olarak bir sıkıntısı yok. Sıkıntı psikolojisi. Hareketleri hep telaşlı. Kendini ispat etme dürtüsü altında eziliyor. Topu her aldığında hep yanlış tercihi yapıyor.

Aslında maçtan önce hamama gidip bi boy abdesti, ardından Marcao Reis'e de kendini bi tokatlattırsa başarabilir.

Konfor alanından çıkmak istemiyor anlaşılan, üzücü.

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Yusuf Demir, Galatasaray yönetimiyle yaptığı görüşmede maaşına zam talebinde bulundu.

Sarı-kırmızılılar, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan oyuncunun kontratını uzatmayı ve ardından kiralık olarak göndermeyi planlıyordu. Ancak 21 yaşındaki futbolcu, halihazırda yıllık 950 bin euro kazandığı sözleşmesinin 1.2 milyon euroya çıkarılmasını talep etti.

Bu talebi karşılık bulmayan Demir ile sezon sonunda yolların ayrılması düşünülüyor.

Saddam gibi saklanıyor + yabancı kontenjanı yiyor. Madem Eyüp gibi standart lig maçında yedek bile olmayacak, ne diye kadroda yer işgal ediyor? 4 kontenjanı resmen boş bıraktık. Sözleşmesini feshedin gitsin nereye giyorsa

Geri
Üst Alt