Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.857
- 8.649
- 2.518
Adam 3 yıldir bu takimda.
Evet yanlış okumadinız. 3
3 yıl
4. Sezonuna giriyor
Inanilmaz ya!
3 yıl
4. Sezonuna giriyor
Inanilmaz ya!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 3 yıldir bu takimda.
3 yıl
4. Sezonuna giriyor
Inanilmaz ya!
Yaşının 22 olduğunu yazınca bi kal geldi. Ben 26 filan oldu zannediyordum. Bence bu herif bizden sonra 2 yıl ülkesinde takılır, sonra futbolu bırakır.Giriyoru mu kaldı? Yarısı bitti nerdeyse sezonun... 11 maç oynadık ligde... Yarın Avrupa lig aşamasını da yarılıyoruz...
Hala 22 yaşında olduğuna şaşırdım ama az önce bakınca...
Keşke kiralarken çok daha sık oynayacağı yerlere kiralasaydık atıyorum Westerloo veya hatta PTT ligi falan... Gerçi kabul etmez bu herif... Bakalım sözleşmesi bitince kariyeri ne olacak...
Ya sen şunu ciddi inanarak yazmış olamazsın.Yunusun yokluğunda kalk formayı al bilader
Her zaman söyluyorum. Kendisi olmak istedigim adam osimheni vs göruyor cogu zaman beraber ustune yedek kulubesinde oturarak 1 milyona yakin para alıyor. Bu adam olmak istemeyelim de , kimi olmak isteyelim hayatı yaşıyor.22 yaşında her gs maçını yedek kulübesinden izleyip üstüne para kazanıyor
ne taraftar baskısı, ne aile dırdırı, ne geçim sıkıntısı, ne kariyer planlaması hiç bir dert yok
dünyada bundan daha iyi bir iş var mı