#30 Yusuf Demir

Adam 3 yıldir bu takimda.
Evet yanlış okumadinız. 3
3 yıl
4. Sezonuna giriyor
Inanilmaz ya!

Giriyoru mu kaldı? Yarısı bitti nerdeyse sezonun... 11 maç oynadık ligde... Yarın Avrupa lig aşamasını da yarılıyoruz...

Hala 22 yaşında olduğuna şaşırdım ama az önce bakınca...

Keşke kiralarken çok daha sık oynayacağı yerlere kiralasaydık atıyorum Westerloo veya hatta PTT ligi falan... Gerçi kabul etmez bu herif... Bakalım sözleşmesi bitince kariyeri ne olacak...

6 milyonu kurtarma şansımız kısmen de olsa var gibiydi ama artık yok. Parasını ödeyip sözleşmesini fesh edin gitsin. İnanılır gibi değil. 3,5 yıldır yattığı yerden para alıyor

Giriyoru mu kaldı? Yarısı bitti nerdeyse sezonun... 11 maç oynadık ligde... Yarın Avrupa lig aşamasını da yarılıyoruz...

Hala 22 yaşında olduğuna şaşırdım ama az önce bakınca...

Keşke kiralarken çok daha sık oynayacağı yerlere kiralasaydık atıyorum Westerloo veya hatta PTT ligi falan... Gerçi kabul etmez bu herif... Bakalım sözleşmesi bitince kariyeri ne olacak...
Yaşının 22 olduğunu yazınca bi kal geldi. Ben 26 filan oldu zannediyordum. Bence bu herif bizden sonra 2 yıl ülkesinde takılır, sonra futbolu bırakır.

Müthiş katkı, bu sene süre aldı mı ona bile emin değilim.

22 yaşında her gs maçını yedek kulübesinden izleyip üstüne para kazanıyor

ne taraftar baskısı, ne aile dırdırı, ne geçim sıkıntısı, ne kariyer planlaması hiç bir dert yok

dünyada bundan daha iyi bir iş var mı

Yav gerekiyorsa bunu falan kadro dışı bırakalım da belki bazı şeyler değişir. 6 ay sonra defolup gideceği net yani daha ne olmalı niye kadroda yer işgal ediyor.

Bu otursun diye niye gencecik çocuklar kiralık gönderildi.

yazık oldu Yussi'ye

Domenec Torrent gibi bir hocaylan tekrar Barça seviyelerine gelemeyeceğini iddia edenler çıkacaktır

22 yaşında her gs maçını yedek kulübesinden izleyip üstüne para kazanıyor

ne taraftar baskısı, ne aile dırdırı, ne geçim sıkıntısı, ne kariyer planlaması hiç bir dert yok

dünyada bundan daha iyi bir iş var mı
Her zaman söyluyorum. Kendisi olmak istedigim adam osimheni vs göruyor cogu zaman beraber ustune yedek kulubesinde oturarak 1 milyona yakin para alıyor. Bu adam olmak istemeyelim de , kimi olmak isteyelim hayatı yaşıyor.

Yedek kulübesinde süs olsun diye saksı olarak kullanıyoruz kendisini.

Geri
Üst Alt