#30 Yusuf Demir

Neden oynuyor neden? 400 bin eurosunu verin gönderin.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahaya testis geçmek için çıkmış.

Değil bence, futbol dünyasında böyle bir enflasyon olmadı.

Herkes Torreira üzerinden örnekliyor ama Torreira’nın sözleşmesinin son senesiydi ve Fiorentina 15 m euro olan opsiyonu kullanmayıp düşürmeye çalıştı diye Arsenal onlara satmadı, sonrasında çingene pazarlığıyla biz aldık.

Ne Uefa gelirlerinde ne de sponsorluk gelirlerinde böyle bir artış olmadı aksine yayın gelirleri de sabit kaldı bu süreçte.

Bizim gelirlerimiz arttı diye bir yanılgı var şu an açıkçası.
Numerik enflasyon yok ama piyasanın şişirmesinden dolayı kesinlikle çift haneli rakamlara tekabül ediyor hadi 15:20 olmasa da rahat 12 var bence

Bir de bizim gelirlerimizin artması Osimhen. transferi falan derken kime gitsek bize daha fazla fiyat koyuyorlar

2-3 şutu vardı çok az farkla kaçtı. biri gol olsa belki övüyor olacaktık.

bilemiyorum bence şans vermeye devam etmeliyiz çünkü yaşı çook genç.. Amaaa yaşı 26 olsaydı şu oyununu asla kabul edemezdim

1461 Trabzon'a gönderin bunu

Ekli dosyalar

• 20260114_121753.webp
    20260114_121753.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 11
Ileride cocuklarina Barcelona beni yeni Messi diye aldi sonra Galatasaray da 4 sezon oynadim iyi bir kariyerim var diye masallar anlatacak

2-3 şutu vardı çok az farkla kaçtı. biri gol olsa belki övüyor olacaktık.

bilemiyorum bence şans vermeye devam etmeliyiz çünkü yaşı çook genç.. Amaaa yaşı 26 olsaydı şu oyununu asla kabul edemezdim
Çektiği şutların 3 mislini yere düşerek geçirdi maçı... sadece şutu var arkadaşın başka icraati yok...

Bu adamin ne formaya ne kulübe ne hocasına saygisi var yani hakaret edilerek kovulmasi gerek

Dünkü 3.lig'de yer alan rakibimizde bile oynayamaz bu vitamsiniz.

Dünyadaki en beceriksiz vitaminsiz olup en büyük 2 takımda sebebi belirsiz bir şekilde yıllarca kalan biri. Artık yıllarca tahtından ayrılmayan Gs nin en gereksiz oyuncusu Ali Turan yerine kendisini koyuyorum
1.Yusuf Demir
2.Ali Turan
3.Ontivero
4.M.Sarp
5.Veysel Sarı

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyadaki en beceriksiz vitaminsiz olup en büyük 2 takımda sebebi belirsiz bir şekilde yıllarca kalan biri. Artık yıllarca tahtından ayrılmayan Gs nin en gereksiz oyuncusu Ali Turan yerine kendisini koyuyorum
1.Yusuf Demir
2.Ali Turan
3.Ontivero
4.M.Sarp
5.Veysel Sarı

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama açık ara en gereksizini yazmayı unutmuşsun:
Tarık Çamdal

Pazartesi günü veda edecekmiş

Geri
Üst Alt