- 26 Ocak 2021
- 39.706
- 38.876
- 2.623
Masterclass
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Numerik enflasyon yok ama piyasanın şişirmesinden dolayı kesinlikle çift haneli rakamlara tekabül ediyor hadi 15:20 olmasa da rahat 12 var benceDeğil bence, futbol dünyasında böyle bir enflasyon olmadı.
Herkes Torreira üzerinden örnekliyor ama Torreira’nın sözleşmesinin son senesiydi ve Fiorentina 15 m euro olan opsiyonu kullanmayıp düşürmeye çalıştı diye Arsenal onlara satmadı, sonrasında çingene pazarlığıyla biz aldık.
Ne Uefa gelirlerinde ne de sponsorluk gelirlerinde böyle bir artış olmadı aksine yayın gelirleri de sabit kaldı bu süreçte.
Bizim gelirlerimiz arttı diye bir yanılgı var şu an açıkçası.
Konunun 9. mesajı, o nece bir öngörü be mübarekFM balonu diyelim nazar değmesin

Çektiği şutların 3 mislini yere düşerek geçirdi maçı... sadece şutu var arkadaşın başka icraati yok...2-3 şutu vardı çok az farkla kaçtı. biri gol olsa belki övüyor olacaktık.
bilemiyorum bence şans vermeye devam etmeliyiz çünkü yaşı çook genç.. Amaaa yaşı 26 olsaydı şu oyununu asla kabul edemezdim
Dünyadaki en beceriksiz vitaminsiz olup en büyük 2 takımda sebebi belirsiz bir şekilde yıllarca kalan biri. Artık yıllarca tahtından ayrılmayan Gs nin en gereksiz oyuncusu Ali Turan yerine kendisini koyuyorum
1.Yusuf Demir
2.Ali Turan
3.Ontivero
4.M.Sarp
5.Veysel Sarı
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla tek diyecegim "haydi yallah"Pazartesi günü veda edecekmiş
S.gitsinPazartesi günü veda edecekmiş