31. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Akkaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puan olayına girmeye gerek yok

Direk beni 1. Yapın. Şampiyon banko benim.

Tag hediye fln için kiminle gösüsmem gerek ?

* LG G2 Tapatalk *

Gönderdim puanları, baya zorlama oldu.

Bu kadar gülecek ne vardı?:indecisiveness:

ya olm yasaklı sarkı olması mıletı bılınmeyen sarkılara ıtıyor zaten. yoksa herkes en bılındıklerle katılır.

önemlı olan kımsenın hıc aklına gelmeyen bılındık sarkıyı bulmak değilmi (örnek olara we will rock you mesela) veya ilkkez dinleyeceğimiz az bilinen bir şarkı.

senın o listeyı kaldırman tüm büyüyü bozacak bikere. gelsin maykıl ceksınlar gitsin metalicalar zeppelinler falan.

anla olm yasaklı liste sayesinde güzel yarışma birazda. düşünüyorsun ulan hangisiyle katılcam diye.

yanı sen bılırsın ister kaldır ıster kaldırma istersen juri bile yap veya play off sevdalılarını topla super final yap puanları 8e böl senın yarısman sonra hayal kırıklığına uğramada

edit. öyle bişey olursa şahsım adına konusuyorum tüm 1. olmus sarkıları tararım en uygunuyula katılırım. nerede kaldı kafa yorma biraz sağa sola bakınma

ya olm yasaklı sarkı olması mıletı bılınmeyen sarkılara ıtıyor zaten. yoksa herkes en bılındıklerle katılır.

önemlı olan kımsenın hıc aklına gelmeyen bılındık sarkıyı bulmak değilmi (örnek olara we will rock you mesela) veya ilkkez dinleyeceğimiz az bilinen bir şarkı.

senın o listeyı kaldırman tüm büyüyü bozacak bikere. gelsin maykıl ceksınlar gitsin metalicalar zeppelinler falan.

anla olm yasaklı liste sayesinde güzel yarışma birazda. düşünüyorsun ulan hangisiyle katılcam diye.

yanı sen bılırsın ister kaldır ıster kaldırma istersen juri bile yap veya play off sevdalılarını topla super final yap puanları 8e böl senın yarısman sonra hayal kırıklığına uğramada

Çok etkileyici konuştun kardeşim. :)

:encouragement: 2.HalkVizyon organizatör çatı adayımız Osman Uzdu. Yakışır reis:bid:.

Bence artık yasaklar listesinden dolayı millet zorlanmaya başladı.

2. Halk Vision'da bir aksilik çıkmazsa organizatörlüğü üstleneceğim sayın modların onayı ile.

Eğer yapabilirsem yasaklı listeyi kaldırmak istiyorum o yarışmalık.

833B0EABB339D1F7A37AEB4348802A18.gif

Yasaklı listesinin olması çok yerinde.

Bulabilen efsane şarkıları bulsun, bulamayan da yeni şarkı keşfettirme amaçlı güzel bir parça ile katılsın işte.

Zaten biraz zaman harcayanlar, iddialı, zirveye oynayabilecek parçaları keşfedebilir. Hala katılmayan güzel şarkılar var.

HalkVision ile ilgili proje ve düşüncelerinizi lütfen HalkVision başlığında yazın. Burda yazarak Eurovision'a reyting kazandırmayın. Unutmayın ki bu yarışmalar artık ezeli rakip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt