Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer yapabilirsem yasaklı listeyi kaldırmak istiyorum o yarışmalık.
Bu kadar gülecek ne vardı?:indecisiveness:
ya olm yasaklı sarkı olması mıletı bılınmeyen sarkılara ıtıyor zaten. yoksa herkes en bılındıklerle katılır.
önemlı olan kımsenın hıc aklına gelmeyen bılındık sarkıyı bulmak değilmi (örnek olara we will rock you mesela) veya ilkkez dinleyeceğimiz az bilinen bir şarkı.
senın o listeyı kaldırman tüm büyüyü bozacak bikere. gelsin maykıl ceksınlar gitsin metalicalar zeppelinler falan.
anla olm yasaklı liste sayesinde güzel yarışma birazda. düşünüyorsun ulan hangisiyle katılcam diye.
yanı sen bılırsın ister kaldır ıster kaldırma istersen juri bile yap veya play off sevdalılarını topla super final yap puanları 8e böl senın yarısman sonra hayal kırıklığına uğramada
ya olm yasaklı sarkı olması mıletı bılınmeyen sarkılara ıtıyor zaten. yoksa herkes en bılındıklerle katılır.
önemlı olan kımsenın hıc aklına gelmeyen bılındık sarkıyı bulmak değilmi (örnek olara we will rock you mesela) veya ilkkez dinleyeceğimiz az bilinen bir şarkı.
senın o listeyı kaldırman tüm büyüyü bozacak bikere. gelsin maykıl ceksınlar gitsin metalicalar zeppelinler falan.
anla olm yasaklı liste sayesinde güzel yarışma birazda. düşünüyorsun ulan hangisiyle katılcam diye.
yanı sen bılırsın ister kaldır ıster kaldırma istersen juri bile yap veya play off sevdalılarını topla super final yap puanları 8e böl senın yarısman sonra hayal kırıklığına uğramada
Çok etkileyici konuştun kardeşim.![]()
Beğenmedim bu seferki playlist' i.
Bence artık yasaklar listesinden dolayı millet zorlanmaya başladı.
2. Halk Vision'da bir aksilik çıkmazsa organizatörlüğü üstleneceğim sayın modların onayı ile.
Eğer yapabilirsem yasaklı listeyi kaldırmak istiyorum o yarışmalık.
Ben olmayınca tabi... :cool:
Şaka bir yana hiçbir şarkıya kötü demedim bugüne kadar ama rezalet sınıfına giren şarkı var bu sefer.
Efsane bir swf herholf.
Benimkini buldun mu?![]()
HalkVision ile ilgili proje ve düşüncelerinizi lütfen HalkVision başlığında yazın. Burda yazarak Eurovision'a reyting kazandırmayın. Unutmayın ki bu yarışmalar artık ezeli rakip.
Başlık açta yazalım panpa.![]()