- 21 Haziran 2011
- 24.732
- 6.121
- 2.048
[attachment=12457:euro.png]
- Merhaba GSC ailesi. Artık forumumuzda bir klasik haline gelen Eurovision yarışmasının 31.si ile sizlerle birlikteyiz. Bildiğiniz üzere, forumumuzun emektar organizatörü @Emrah Yıldırım, organizatörlük görevinden emekliye ayrılmıştır. Eurovision yarışmalarını ise bana devretmiştir. Bu yüzden bu yarışma benim için de özel olacak. Umarım keyifli bir yarışma olur. Çok uzatmadan yarışmanın kurallarına geçmek istiyorum;
- Yarışmaya forumumuz üyelerinden 24 katılımcı alınacaktır. Bu konuya katıldığınızı belirten bir mesaj bırakmanız yeterli olacaktır. Yarışmanın akışı açısından sürekli online olabilecek üyelerimiz katılırsa daha iyi olur.
- Katılma mesajınızı attıktan hemen sonra şarkınızı YouTube linki ile beraber BANA özel mesaj yoluyla yollayabilirsiniz.
- Her ne kadar eğlenceli bir yarışma olsa da belli bir ciddiyetin altındaki saçma şarkıları, yönetim onaylamama hakkına sahiptir.
- Yarışmada konsept olmayacaktır. Ancak hepinizin bildiği gibi, yasaklı şarkılar ile katılamıyorsunuz.
Yasaklı Şarkı Listesi
>>> PLAYLİST <<<
ÖDÜLLER
Yarışmayı Kazanan Üyemize 15 Ödül Puanı + 100 Beğeni + 1 Aylık Tag
Yarışmada İkinci Olan Üyemize 10 Ödül Puanı + 75 Beğeni
Yarışmada Üçüncü Olan Üyemize 5 Ödül Puanı + 50 Beğeni
Puanlama klasik Eurovision formatında olacaktır;
12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan
- Şarkı gönderimi için son saat bu gece 23:30'dur. Bütün şarkılar tarafıma ulaştıktan sonra YouTube Playlist'i olarak bu mesajda yayınlayacağım. Playlist yayınlandıktan sonra puanlarınızı göndermeye başlayabilirsiniz. Ancak bütün şarkıların dinlenebilirliği açısından acele etmemenizi tavsiye ediyorum.
- Puanlarınızı en geç (14.08.2014) saat 20:00'a kadar göndermeniz gerekmektedir.
- Başarılar diliyorum herkese.
- Merhaba GSC ailesi. Artık forumumuzda bir klasik haline gelen Eurovision yarışmasının 31.si ile sizlerle birlikteyiz. Bildiğiniz üzere, forumumuzun emektar organizatörü @Emrah Yıldırım, organizatörlük görevinden emekliye ayrılmıştır. Eurovision yarışmalarını ise bana devretmiştir. Bu yüzden bu yarışma benim için de özel olacak. Umarım keyifli bir yarışma olur. Çok uzatmadan yarışmanın kurallarına geçmek istiyorum;
- Yarışmaya forumumuz üyelerinden 24 katılımcı alınacaktır. Bu konuya katıldığınızı belirten bir mesaj bırakmanız yeterli olacaktır. Yarışmanın akışı açısından sürekli online olabilecek üyelerimiz katılırsa daha iyi olur.
- Katılma mesajınızı attıktan hemen sonra şarkınızı YouTube linki ile beraber BANA özel mesaj yoluyla yollayabilirsiniz.
- Her ne kadar eğlenceli bir yarışma olsa da belli bir ciddiyetin altındaki saçma şarkıları, yönetim onaylamama hakkına sahiptir.
- Yarışmada konsept olmayacaktır. Ancak hepinizin bildiği gibi, yasaklı şarkılar ile katılamıyorsunuz.
Yasaklı Şarkı Listesi
>>> PLAYLİST <<<
ÖDÜLLER
Yarışmayı Kazanan Üyemize 15 Ödül Puanı + 100 Beğeni + 1 Aylık Tag
Yarışmada İkinci Olan Üyemize 10 Ödül Puanı + 75 Beğeni
Yarışmada Üçüncü Olan Üyemize 5 Ödül Puanı + 50 Beğeni
Puanlama klasik Eurovision formatında olacaktır;
12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan
- Şarkı gönderimi için son saat bu gece 23:30'dur. Bütün şarkılar tarafıma ulaştıktan sonra YouTube Playlist'i olarak bu mesajda yayınlayacağım. Playlist yayınlandıktan sonra puanlarınızı göndermeye başlayabilirsiniz. Ancak bütün şarkıların dinlenebilirliği açısından acele etmemenizi tavsiye ediyorum.
- Puanlarınızı en geç (14.08.2014) saat 20:00'a kadar göndermeniz gerekmektedir.
- Başarılar diliyorum herkese.
Katılımcılar:
- Burak Pakdemir
- Mutlu Sahin
- Mustafa Özbaş
- Recep İçfındık
- Atakan Sencer Giritli
- Uğur İz
- Ertuğrul Akkaya
- Melih Açıkgöz
- Yasin Yıldırım
- Emrah Yıldırım
- İsmail Çakır
- Mehmet İşler
- Alpay Asma
- Cenk Yelkenci
- Arif Ulu
- Ergün Yılmaz
- B. Arda Aycan
- Furkan Erbaş
- Berkan Yavuz
- Aslan Türkoğlu
- Cüneyt Kayabaşı
- Şahin Şarif
- Oğuzhan Asiltürk
- Ismail ARIK
Şarkı Listesi:
Baby Blue - Bump
Craig David - Rise & Fall
Arap Şükrü - Bu Şehir Beni Boğuyor
Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart
Kenny Rogers - Lady
Art Company - Suzanna
Dido - Life For Rent (Live at Brixton Academy)
Mungo Jerry - In the Summertime
Yeni Türkü - Günebakan
Francis Cabrel - Petite Marie
Jean Roch - Can You Feel It
Barış Akarsu - Amasra
Jurabek Juraev - Chek Cheke Baran Shirin Ast
Red Hot Chili Peppers - Snow
Jehan Barbur - Jardin d'hiver
ALT J - Fitzpleasure
Dimitris Mpasis - Sose Me
Ferhat Göçer - Sarıl Bana
Tom Odell - Best of Friends