31. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Akkaya!

Benim sözüm vardı di mi ta Halkvision' dan :)

Forum neredeyse 1-2 aydır normal düzende çalışıyor. Halkı boşuna beklenti içine soktuğun için teessüf ederim abi. :P

Doğru diyorsun valla şimdi kıvırmanın alemi yok :)

Sen üstteki mesajlarda Halkvision falan diyince "ulan" dedim kendi kendime biraz mahcubiyetle karışık.

Doğru diyorsun valla şimdi kıvırmanın alemi yok :)

Sen üstteki mesajlarda Halkvision falan diyince "ulan" dedim kendi kendime biraz mahcubiyetle karışık.

Senin karizmatik canın sağolsun abi. :D Zaten forum üyeleri artık eskisi kadar yarışma meraklısı değil. Yaz aylarında iki gün yarışma yapılmasa üçüncü gün isyan çıkardı. Şimdi herkes iş güç uğraşıyor herhalde.

Emrah Yıldırım Ben dışarı çıkıyorum.Bugün yarışma yapma niyetin varsa beni yazmayı ihmal etme.Şarkımı yollamıştım zaten.;)

Beyler bu hafta sonu maalesef yarışma yapamıyoruz, bugün konuştuk ve ben dahil yoğunluk sebebi ile en erken haftaya yapabılıyoruz. Tabi alternatif yarışmalar olabilir üstlenmek isteyen varsa.

Beyler bu hafta sonu maalesef yarışma yapamıyoruz, bugün konuştuk ve ben dahil yoğunluk sebebi ile en erken haftaya yapabılıyoruz. Tabi alternatif yarışmalar olabilir üstlenmek isteyen varsa.

Eurovision basın sözcüsü açıklama yaptı.
Dağılın beyler. :D
Zamanım olsaydı HalkVision ile darbe yapardım ama hem zaman yok, hem de fazla ilgi alaka olacağını zannetmiyorum.

Geri
Üst Alt