- 10 Nisan 2013
- 54.015
- 34.271
- 2.993
Tolga Aybakan şarkımı gönderdim kontrol edip dönersen sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten avatar olayı beğeniden daha iyi olur benceÖdül olarak bunu verebiliriz,ama beğeni eklemek için henüz bir sistem yok xF'deki gibi :/
hocam eurovision pek sarmiyor beni..film yarismasi olursa hayir demem...iyi eglenceler
Çocuklar iyi çalışıyor demek ki sevindim hahahahGönderdiğim şarkıyla katılamıyorum maalesef , resmen muhtemel şampiyonluğumun önü kesilmek isteniyor ,
sansür kurbanı oluyorum değerli renktaşlarım , derin yapının sansürünün
Tamamdır verdim gittiZaten avatar olayı beğeniden daha iyi olur benceYapılabiliyorsa eğer harika olur ve yarışmalara katılım böyle sönük değil daha ateşli olur diye düşünüyorum :asd22: Hani xenforoyu vbulletin tasarımından daha çok beğeniyordum ve değişmesi beni üzdü ama en çok koyan şey şu profil bölümlerindeki avatar boyutlarından dolayı kimlik bölümünün asimetrik gözükmesi
En azından üyeler bunu yarışma ile kazanmaya çalışabilirler en başta da ben
![]()
Kim onlar hocam isim verGönderdiğim şarkıyla katılamıyorum maalesef , resmen muhtemel şampiyonluğumun önü kesilmek isteniyor ,
sansür kurbanı oluyorum değerli renktaşlarım , derin yapının sansürünün
Hocam müslüm babaya yakışır da marlon babaya yakışmaz mı onu mu demek istiyorsunhocam eurovision pek sarmiyor beni..film yarismasi olursa hayir demem...iyi eglenceler
edit:hayrina benim avatari büyütün..müslüm gürses´e büyük avatar yakisir!!
ayipsin erman olur mu öyle sey ben katilmadigim icin yazma geregi duydum..neyse simdiden sampiyonlugun hayirli olsunHocam müslüm babaya yakışır da marlon babaya yakışmaz mı onu mu demek istiyorsunley:
:asd22:ayipsin erman olur mu öyle sey ben katilmadigim icin yazma geregi duydum..neyse simdiden sampiyonlugun hayirli olsun :d
Oyları toplarmışsın cidden hocam ama bununla katılman olmazdı@Emrah Yıldırım ,
geçen iptal olan yarışmada gönderdiğim şarkı vardı ya o kabul edilmedi ,
mesaj kutunda duruyorsa izle sende , çok güzel bir şarkı ve klipti oysa ,
oyları toplayacağımdan korkuldu bence !
Oyları toplarmışsın cidden hocam ama bununla katılman olmazdı![]()
Neden lan , ne güzel klip filmden esintiler var içinde ,Oyları toplarmışsın cidden hocam ama bununla katılman olmazdı![]()
HahhahahaRamsstein'in şaheseridir kesin.![]()