32. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Özer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödül olarak bunu verebiliriz,ama beğeni eklemek için henüz bir sistem yok xF'deki gibi :/
Zaten avatar olayı beğeniden daha iyi olur bence :D Yapılabiliyorsa eğer harika olur ve yarışmalara katılım böyle sönük değil daha ateşli olur diye düşünüyorum :asd22: Hani xenforoyu vbulletin tasarımından daha çok beğeniyordum ve değişmesi beni üzdü ama en çok koyan şey şu profil bölümlerindeki avatar boyutlarından dolayı kimlik bölümünün asimetrik gözükmesi :) En azından üyeler bunu yarışma ile kazanmaya çalışabilirler en başta da ben :D

Zaten avatar olayı beğeniden daha iyi olur bence :D Yapılabiliyorsa eğer harika olur ve yarışmalara katılım böyle sönük değil daha ateşli olur diye düşünüyorum :asd22: Hani xenforoyu vbulletin tasarımından daha çok beğeniyordum ve değişmesi beni üzdü ama en çok koyan şey şu profil bölümlerindeki avatar boyutlarından dolayı kimlik bölümünün asimetrik gözükmesi :) En azından üyeler bunu yarışma ile kazanmaya çalışabilirler en başta da ben :D
Tamamdır verdim gitti :D

Tolga Aybakan ödül olarak 1.ye Admin,2.ye Smod,3.ye Mod boyutunda avatarda eklersin.

hocam eurovision pek sarmiyor beni..film yarismasi olursa hayir demem...iyi eglenceler:hat:

edit:hayrina benim avatari büyütün..müslüm gürses´e büyük avatar yakisir!!
Hocam müslüm babaya yakışır da marlon babaya yakışmaz mı onu mu demek istiyorsun :oley:

Sayemde yarışıyorsunuz ha gençler :P insan bi teşekkür eder. Alpay'ı istifaya davet etmesem zor yapardılar yarışma. Koltuk tatlı tabii.

Emrah Yıldırım ,
geçen iptal olan yarışmada gönderdiğim şarkı vardı ya o kabul edilmedi ,
mesaj kutunda duruyorsa izle sende , çok güzel bir şarkı ve klipti oysa ,
oyları toplayacağımdan korkuldu bence !

@Emrah Yıldırım ,
geçen iptal olan yarışmada gönderdiğim şarkı vardı ya o kabul edilmedi ,
mesaj kutunda duruyorsa izle sende , çok güzel bir şarkı ve klipti oysa ,
oyları toplayacağımdan korkuldu bence !
Oyları toplarmışsın cidden hocam ama bununla katılman olmazdı :D

Ramsstein'in şaheseridir kesin. :D
Hahhahaha :D Düşündüğüm şarkı ve klibi ise dağıtırdı ortalığı orası kesin ama GSC forumun google botları tarafından farklı bir kategoride indexlenebilme ihtimali belirirdi ki böyle bir durumun Abdullah Taşan nezdinde pek hoş karşılanacağını tahmin etmiyorum :asd:

Yarışma bu sefer de iptal olursa, olaya el koyarım. Haberiniz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt