32. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Özer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Ozer tebrikler ismini yarışmalar forumuna verdim 15 günlüğüne.Ayrıca max 180*180 avatarda kullanabilirsin bu sürede,avatarını bana göndermen yeterli ek olarak tagda var ;)
@Osman Uzdu senide tebrik ederim 15 gün sonra hatırlat senin ismini verelim foruma. 160*160 avatar kullanabilirsin sende göndermen yeterli ek olarak tagda var;)
@Uğur İz üzdün bizi Uğur 1.olmanı istedik :D tag ve 145*145 avatar hakkın var seninde ;)

tebrikler Ali Ozer

@Furkan KAN ben de ilk önce playing for keeps'i göndermiştim ama pişti olduk :38573: nasıl ilk 3'e giremedi şaşırdım

dWqp97.png

Dünyanın en hüzünlü tablosu şu an karşımda

Ben de caps hazırlamıştım.:(

Herkese cok tesekkurler.

@Ali Ozer tebrikler ismini yarışmalar forumuna verdim 15 günlüğüne.Ayrıca max 180*180 avatarda kullanabilirsin bu sürede,avatarını bana göndermen yeterli ek olarak tagda var ;)
@Osman Uzdu senide tebrik ederim 15 gün sonra hatırlat senin ismini verelim foruma. 160*160 avatar kullanabilirsin sende göndermen yeterli ek olarak tagda var;)
@Uğur İz üzdün bizi Uğur 1.olmanı istedik :D tag ve 145*145 avatar hakkın var seninde ;)
tumblr_m38jykCLhl1r24q7yo1_500.jpg

barbara-palvin-boyfriend-kristof-somfai-5117.jpg

hqdefault.jpg

tumblr_mgfe2iZfbh1r1taxjo1_500.png

İYİ BAK İYİ

Sarki topagi acilinca Aykut gelmis yine adam baska zaman yok :D hep dursana yav

Bu arada ben Furkan i ilk 3 e soktuk sandim hava atayim dedim de 4. Ymus. Kisfmet

Layklar yetersiz gibiydi ama teşekkürler arkadaşlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt