#32 İbrahim Coşkun

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
ibo.jpg

İbrahim Coşkun

Pozisyon:
Orta saha - Önlibero

Doğum Tarihi: 03.03.1995

Boy: 1,76

Doğum Yeri: Loiret, Fransa

Uyruk: Türkiye​

# Bu yaz Auxerre'den bedelsiz olarak kadromuza kattığımızı da dipnot olarak belirtelim.

Kardesim zor mu bir genc solbek alip denemek?Senelerden beri denemek kimsenin aklina gelmiyor,orta saha ve kanatlara yüzlerce topcu denendi ama defansa adam almayi kimse aklina getirmiyor.Caglar denen karton topcuya harcanan zamani bir genc solbeke harcasaydi Fatih terim 100% daha faydali olurdu.

defansif orta saha, pres gucu yuksek ve paslari iyi deniyor...

Mancini Ceyhun'u sık sık deniyor.Memnun kalmadıysa İbrahim Coşkun formayı kapabilir sezonun 2.yarısı.İnşallah faydalı olur.

Mancini Ceyhun'u sık sık deniyor.Memnun kalmadıysa İbrahim Coşkun formayı kapabilir sezonun 2.yarısı.İnşallah faydalı olur.

keşke oynayabilecek kapasitesi varsa denense ceyhundan çok daha yetenekli ve yaratıcı oyuncu. akdeniz olimpiyatlarında seyretmiştim.

ön libero için boyu küçük gibi geldi bana ama fiziği iyiydi yaşıtlarının arasında çok farkı yoktu. benim izlediğim maçlarda gördüğüm en büyük eksiklik oyun içinde devamlılığı olmaması geldi. ön libero oynayan biri için büyük sorun olabilir sanki.

ön libero için boyu küçük gibi geldi bana.

boy okadar önemli degil. güclümü o önemli. mesela gatuso gibi. tabiki yasi itibari onun kadar güclü olmasi biraz zor ama yinede nasil yani merak etim. ayakda kala biliyormu ikili mücadelerde ?! kendi yas grubunda zorlaniyorsa az da olsa unutalim simdilik.

Tükiye kupası maçları başlasa da izlesek bu aslanları.

Berk Yıldız, Berk İsmail, İbrahim, Emre Can falan.

Geri
Üst Alt