#32 İbrahim Coşkun

Kadroda bu kadar sıkıntı varken denenmesi lazım

250062180.jpg

Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak ya. İzleyelim bi İbrahim'i.. Pişsin o da..

Bu Sali.

alsınlar kadroya.sadece antrenmanla olmaz.

idmanlarda görünce umutlanıyoruz,fransadan geldiginde baya övüyolardı,ins yavas yavas kadroya girer

Twitter ve burada dün neden kadroda yok diyenler için bir açıklık getirelim.

İlk olarak profesyonel sözleşmesi olmayan oyuncular ligde forma giyemiyorlar. kupa için statüde kesin bir bilgi olmasada aynı şekildedir büyük ihtimalle.

İbrahim ilk alındığında u19 takımı düşünülüp alındığı için amatör sözleşme imzalanmıştı. tff statüsünde yer alan bir kural a göre amatör transfer yapan oyuncular gittikleri takımda sözleşmelerinin ilk 6 ayı boyunca profesyonel sözleşme yapamıyorlar. bu nedenle şu anda sadece antrenmanlarda yer alıyor.

Twitter ve burada dün neden kadroda yok diyenler için bir açıklık getirelim.

İlk olarak profesyonel sözleşmesi olmayan oyuncular ligde forma giyemiyorlar. kupa için statüde kesin bir bilgi olmasada aynı şekildedir büyük ihtimalle.

İbrahim ilk alındığında u19 takımı düşünülüp alındığı için amatör sözleşme imzalanmıştı. tff statüsünde yer alan bir kural a göre amatör transfer yapan oyuncular gittikleri takımda sözleşmelerinin ilk 6 ayı boyunca profesyonel sözleşme yapamıyorlar. bu nedenle şu anda sadece antrenmanlarda yer alabiliyor

görünen o ki 2.yarıda kadroya girebilcek..çünkü 6 ayı dolmuş olacak..niye profosyonel sözleşme imzalamadılar la bu bebeyle

UEFA youth league da 5 macta 1 gol 1 assisti de bulunuyormus

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sonu Okan Derici gibi olmaz inşallah.

Relax tavırlarını falan beğendim. 1-2 pası falan da çok iyiydi.

Ya bende diyordum bu oğlanı daha önce nerde izledim diye. Meğer geçen sene Akdeniz oyunlarında milli takımda izlemişim. Bayağı da iyi oynuyordu. Bu çocukta potansiyel var umarım devamını getirir.

A takıma alın.

MAdem boyle adam vardi :) niye hayrovic'e para verildi hemde yabanci .. haa hayrovic kotudur iyidir demiyorum yazik oluyor ..

Hayrovic oyniyamicak sinirdan dolayii .. Ibrahim kardesim oynasin gelistirsin kendini .. zaten kanatlarda adam yok sabri gibi lesh adamlar oynicana o oynasin

6 ayı dolduğu için 2.yarı kadroya alınabilir sanırım

MAdem boyle adam vardi :) niye hayrovic'e para verildi hemde yabanci .. haa hayrovic kotudur iyidir demiyorum yazik oluyor ..

Hayrovic oyniyamicak sinirdan dolayii .. Ibrahim kardesim oynasin gelistirsin kendini .. zaten kanatlarda adam yok sabri gibi lesh adamlar oynicana o oynasin

ibrahim önlibero

Geri
Üst Alt