#32 İbrahim Coşkun

MAdem boyle adam vardi :) niye hayrovic'e para verildi hemde yabanci .. haa hayrovic kotudur iyidir demiyorum yazik oluyor ..

Hayrovic oyniyamicak sinirdan dolayii .. Ibrahim kardesim oynasin gelistirsin kendini .. zaten kanatlarda adam yok sabri gibi lesh adamlar oynicana o oynasin

Hajrovic'le bu arkadaşın ne alakası var?

Aslan'ım ibo. Yazdı golünü.. Daha da iyi olacak inş.

Kumaş var çocukta belli. Ayağı düzgün bir kere. Dikine pasları da gayet olumluydu. Denemeye devam etmek lazım.

bunu daha öncede söyledim. ben tüm yedek kalecilerimizden iyi olduğunu düşünüyorum. tek eksiği üst seviyedeki tecrübe.

UEFA ligi onun için iyi bi tecrübe olacak bu konuda. Altyapıdan yetişme bi kaleci monte etmeliyiz takıma artık.

Yetiştirme bedelini ödememişiz henüz onu bir şekilde ödememiz lazım.Birçok transfer çok sevinirim. Auxerre zaten Fransanın en iyi 3-4 altyapısından biri bu yaşına rağmen kendine güvenen,sakin ve çalışkanlığı çok iyi umarım böyle devam eder.

Sevindim insallah yakinda ilk onbirde görürüz

Muslera gibi bir adam varken Hajrovic'e para verilmesi saçmalıktı tamamen.

Bu arada İbrahim'de ışık var umarım iyi yerlere gelir ve takımın değişilmezi olur.

İşi uzatmadan profesyonel sözleşme imzalamakta fayda var. 2. bir Oğulcan Çağlayan vakası yaşamayalım.

Geri
Üst Alt