#32 İbrahim Coşkun

İbrahim neden profesyonel olamıyor? | Amk Spor GazetesiAmk Spor Gazetesi

AA haberi olduğu için konu açmadım...

İbrahim Coşkun’un menajeri Cengizhan Hınçal ; “Amatör olarak transfer edildiği için mevzuat gereği bir yıl amatör oynaması gerekiyor. Bir yıldan sonra profesyonel yapılabilir” dedi.

Eğer gerçekten yetenekliyse iyi bakılsın, her bakımdan geliştirsin kendini. Bu sene oynamasa da olur. Zaten her maç kritik, oynatarak harcanmasın böyle oyuncular.

İbrahim de gelecek var ama kendisini daha çok geliştirmesi gerekir oyun görüşü ve pasları iyi inşallah faydalı olur bize.

1531699_581912605227068_1621811231_n.jpg

tipi türke benzemiyor,iyi topcu olacak insallah

Bence önce berbere gitmeli , bu çocuk ne forvet arkası nede ön libero bildiğin MC bu adam arkadaşlar , MC deyince aklıma Paul Scholes geliyor inş onun gibi olur :)

Acele etmiyelim mertcan caner oźturkden de cok seyler bekliyorduk benfica macindan sonra ama simdi yok oldu

İyi oynadı. Kendine güveniyor, sakin sakin oynuyor, güzel paslar dağıttı. Özgüveninin yüksek olduğu zaten Cuma günü attığı golden belliydi.

Çoğu Türk genci gibi yetenekli, ama gelişmeye devam edecek mi, yoksa olduğu yerde sayacak hatta gerileyecek mi? Soru bu.

Fabregas ışığı var kendisinde, bedeli neyse ödeyip alsınlar da gelişimine devam etsin. A2 takıma gönderilirse gene yerinde sayar yoksa.

Bu cocuktan adam olur, digerlerine selam olur.

Her şeyden evvel çok soğukkanlı oynuyor, bu çok önemli.

Bence önce berbere gitmeli , bu çocuk ne forvet arkası nede ön libero bildiğin MC bu adam arkadaşlar , MC deyince aklıma Paul Scholes geliyor inş onun gibi olur :)

Berberden kasıt saçları ise "size ne arkadaşım?" demek istiyorum. Saçlar adamın değil mi uzatır da kazıtır da. Herkesin zevklerine karışmaktan ne hoşlanıyoruz...

futbolu biliyo bu çocuk..kendini daha da geliştircektir.

Hep derim Türk altyapından 10 isim alacağına adam akıllı bir Avrupa altyapılı türk al diye Fransada yetişmeseydi bu kadar soğukkanlı olurmuydu?

seni tuttum. senden topçu olur. inşallah ilerde 11 imizde olursun.

İnsanın vatandaşı bir ayrı oluyor beeeee adam pur kalite

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt