#32 İbrahim Coşkun

En önemli özelliği hızlı oynaması gibi gördüm ben. Çok iyi pasları da var arada.

burdakiler fabregasa,GS sözlüktekiler de oscara benzetmiş fiziğini,topla olan ilişkisini.keşke daha çok maçta görebilsek..

Tipi, saclari sanki Kakayi andiriyor.:)

Kumas var cocukta cok belli.

İbrahim gibi, yurtdışında yetişmiş bir sürü oyuncu var, iyi gözlemleyip bu tip isimleri bulmalıyız.İbrahim'de yıldız olma potansiyeli var.

Savunma yönünü geliştirirse önü açık gibi bence.

fransa tohumuyuz ne de olsa.fransada böyle genç filizler varsa başka alsınlar.

Paslari guzel ve sogukkanlı, profesyonel sozlesme imzalanabilse iyi olurdu

tapatalk

iyi yoldasın evlat bozma efendi gibi topunu oyna işine bak kaderini kendin yaz kalbimize kazın..

klas sade oynuyor yeri geldimi gerekeni yapıyor defansif yönü oldukça zayıf buna biraz dikkat etmesi gerek

Temmuz'da 5 yıllık imza attırırız,seneye yavaş yavaş oynamaya başlar A takımda.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mIRgedM6LaA[/media]kopenhaga müthiş bi gol atmış..2.59 da.

@Sergen Zeren

daha önce birinden aldığım bilgiyi sana söylemiştim. 6 ay kuralı ile ilgili olarak. dün akşamdan beri yaptığım araştırmalarda . statülerde o şekilde bir bilgi bulamadım.

Sadece şöyle bir madde var.

Yani buda demek oluyorki transfer dönemleri haricinde profesyonel sözleşme imzalamak için 12 aydır o takımda olmak gerekiyor.

Fakat transfer dönemleri içinde bir sınır koyulmamış. Kulübün istemesi takdirinde artık imza atabilir profesyonel sözleşmeye diye düşünüyorum.

Bu kişisel bir araştırmadır. Onuda hatırlatmakta fayda var.

Umarım senin ortaya çıkardığın bu püf noktasından ilgililerin haberi vardır !

Berberden kasıt saçları ise "size ne arkadaşım?" demek istiyorum. Saçlar adamın değil mi uzatır da kazıtır da. Herkesin zevklerine karışmaktan ne hoşlanıyoruz...

Şu an sen benim eleştiri zevkime karışmaktan ne hoşlanıyorsan bende öyle hoşlanıyorum.

Geri
Üst Alt