Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedat kimmiş ulan futboldan anlamaz diyenler için, bu çocuğu keşfedip kulübe kazandıran kişidir,yıllar sonra altı yapıdan potansiyelli bir topçu geliyor hayırlısıyla
Vedat kimmiş ulan futboldan anlamaz diyenler için, bu çocuğu keşfedip kulübe kazandıran kişidir,yıllar sonra altı yapıdan potansiyelli bir topçu geliyor hayırlısıyla
Yanlış bilgi kendisini özhan başkan döneminde yöneticilik yapan ykü niyazi bey kazandırmıştır vedatla uzaktan yakından alakası yoktur
Bizim degil Auxxere alt yapisi
* LG G2 Tapatalk *
@Sergen Zeren
daha önce birinden aldığım bilgiyi sana söylemiştim. 6 ay kuralı ile ilgili olarak. dün akşamdan beri yaptığım araştırmalarda . statülerde o şekilde bir bilgi bulamadım.
Sadece şöyle bir madde var.
Yani buda demek oluyorki transfer dönemleri haricinde profesyonel sözleşme imzalamak için 12 aydır o takımda olmak gerekiyor.
Fakat transfer dönemleri içinde bir sınır koyulmamış. Kulübün istemesi takdirinde artık imza atabilir profesyonel sözleşmeye diye düşünüyorum.
Bu kişisel bir araştırmadır. Onuda hatırlatmakta fayda var.
Ne dediysek o..
Ned
akşamki maçta oynar o zaman...![]()
Alakası bile yok Serkan
ali naci küçük @nkucukk19 sa
Özhan Canaydın döneminde 2 dönem görev yapan Niyazi Yelkencioğlu, İbrahim Coşkun'u Galatasaray'a kazandıran isimdir.
Vedat kim ya![]()
açıkladım olayı yukarıda yalan haber o, yönetici kim asıl futbolcu keşfedip getirecek kulübe anca ücretini karşılamıştır müfik erkasapın açıklamaları var direk üstte paylaştım