#32 İbrahim Coşkun

Oynayamaz. Genclik kontenjana takiliyor

* LG G2 Tapatalk *

Vedat kimmiş ulan futboldan anlamaz diyenler için, bu çocuğu keşfedip kulübe kazandıran kişidir,yıllar sonra altı yapıdan potansiyelli bir topçu geliyor hayırlısıyla

Vedat kimmiş ulan futboldan anlamaz diyenler için, bu çocuğu keşfedip kulübe kazandıran kişidir,yıllar sonra altı yapıdan potansiyelli bir topçu geliyor hayırlısıyla

Yanlış bilgi kendisini özhan başkan döneminde yöneticilik yapan ykü niyazi bey kazandırmıştır vedatla uzaktan yakından alakası yoktur

Twitter

Yanlış bilgi kendisini özhan başkan döneminde yöneticilik yapan ykü niyazi bey kazandırmıştır vedatla uzaktan yakından alakası yoktur

Twitter

uzaktan yakından alakası yoktur nedir reis, u19 takım hocası değilmiydi vedat,yöneticimi keşfedecek oyuncuyu,ayrıca Gstv de röportajı vardı ibrahim alındığında ama bulamadım fatih hocayla birlikte bizzat fransada takip ettik istediğimiz bir oyuncuydu tarzı bir açıklamaydı

Fatih Terim’in Galatasaray’daki teknik direktörlük döneminde kulübün gençlik gelişim teknik sorumlusu olarak görev alan Müfit Erkasap ile konuştuk. Galatasaray’ın ardından Fatih Terim ile birlikte Milli Takım’a giden Erkasap “İbrahim Coşkun’u Fatih Terim keşfetti. Galatasaray’ı temsilen gidip Auxerre’den ben transfer ettim. Sezon başında 1 yıllığına renklere bağladık. Anlaşma metnine ücret koyduk. İbrahim ile devam etmek istersek, Auxerre’e bir miktar para ödeyip (300 bin euro) İbrahim’i renklere bağlamak koşuluyla transferi yaptık. Ailesi Fransa’da yaşıyor” şeklinde konuştu.

linkte bu

Galatasaray'lı İbrahim Coşkun Ajax maçında dikkat çekti Haberi

Ne dediysek o..

@Sergen Zeren

daha önce birinden aldığım bilgiyi sana söylemiştim. 6 ay kuralı ile ilgili olarak. dün akşamdan beri yaptığım araştırmalarda . statülerde o şekilde bir bilgi bulamadım.

Sadece şöyle bir madde var.

Yani buda demek oluyorki transfer dönemleri haricinde profesyonel sözleşme imzalamak için 12 aydır o takımda olmak gerekiyor.

Fakat transfer dönemleri içinde bir sınır koyulmamış. Kulübün istemesi takdirinde artık imza atabilir profesyonel sözleşmeye diye düşünüyorum.

Bu kişisel bir araştırmadır. Onuda hatırlatmakta fayda var.

Alakası bile yok Serkan :D

ali naci küçük ‏@nkucukk19 sa

Özhan Canaydın döneminde 2 dönem görev yapan Niyazi Yelkencioğlu, İbrahim Coşkun'u Galatasaray'a kazandıran isimdir.

Vedat kim ya :D

Hayırlı olsun,sürekli oynamalı,oynaya oynaya olacak bu cocuk.

Alakası bile yok Serkan :D

ali naci küçük ‏@nkucukk19 sa

Özhan Canaydın döneminde 2 dönem görev yapan Niyazi Yelkencioğlu, İbrahim Coşkun'u Galatasaray'a kazandıran isimdir.

Vedat kim ya :D

açıkladım olayı yukarıda yalan haber o, yönetici kim asıl futbolcu keşfedip getirecek kulübe anca ücretini karşılamıştır müfik erkasapın açıklamaları var direk üstte paylaştım

simdi bu cocuk Profesyonel oldumu? Oyle haberler varda.

Sözleşme Başlangıç T.: 14 Ocak 2014

Sözleşme Bitiş T.: 31 Mayıs 2016

kaynak TFF

imzalamis

Birkaç yıl sonrasından forum mesajları:

"Topçu değil, gönderilmeli", "Çöp", "Chop"...

Şimdiden de başlayabiliriz aslında. Bence sene sonunda 3'e 5'e bakmadan satılmalı.

açıkladım olayı yukarıda yalan haber o, yönetici kim asıl futbolcu keşfedip getirecek kulübe anca ücretini karşılamıştır müfik erkasapın açıklamaları var direk üstte paylaştım

Açıklamayı yapan Terim'in yardımcısı :p

Bu arada okuduğum şeyde Fatih Hoca keşfetti diyor bunun vedat ile alakası yok çocuğun terbiyesini bozmamış iyi ki çocuk geldiği gibi kalmış şanslıyız.

Geri
Üst Alt