#32 İbrahim Coşkun

uzaktan yakından alakası yoktur nedir reis, u19 takım hocası değilmiydi vedat,yöneticimi keşfedecek oyuncuyu,ayrıca Gstv de röportajı vardı ibrahim alındığında ama bulamadım fatih hocayla birlikte bizzat fransada takip ettik istediğimiz bir oyuncuydu tarzı bir açıklamaydı

Fatih Terim’in Galatasaray’daki teknik direktörlük döneminde kulübün gençlik gelişim teknik sorumlusu olarak görev alan Müfit Erkasap ile konuştuk. Galatasaray’ın ardından Fatih Terim ile birlikte Milli Takım’a giden Erkasap “İbrahim Coşkun’u Fatih Terim keşfetti. Galatasaray’ı temsilen gidip Auxerre’den ben transfer ettim. Sezon başında 1 yıllığına renklere bağladık. Anlaşma metnine ücret koyduk. İbrahim ile devam etmek istersek, Auxerre’e bir miktar para ödeyip (300 bin euro) İbrahim’i renklere bağlamak koşuluyla transferi yaptık. Ailesi Fransa’da yaşıyor” şeklinde konuştu.

linkte bu

Galatasaray'lı İbrahim Coşkun Ajax maçında dikkat çekti Haberi

Vedat bu haberin neresinde :D

Hayırlı olsun camiamıza..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Aksam oynar herhalde

tapatalk

HABER | Galatasaray, genç oyuncuyla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İbrahim'i yetiştirme bedeli ödenmediği için profesyonel yapmayan Galatasaray, Mancini'nin raporu sonrası harekete geçti ve genç oyuncu İbrahim Coşkun'la 2.5 yıllık sözleşme yaptı.

Sarı Kırmızılı Kulüp, Ajax ile oynanan hazırlık maçında gol atan ve oynadığı futbolla göz dolduran İbrahim'i profesyonel yapma kararı almıştı....

Genç oyuncu sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyecek. Genç orta saha oyuncusu amatör sözleşme ile U19 takımında forma giyiyordu.

Nevzat Dindar / Skorer

bu hirbo oynayamiyor diyor.

gstv kerem canbulat kadroda olacak dedi ama mancini zaten 18 kişi götürmüş antalyaya

Çeptalk

HABER | Galatasaray, genç oyuncuyla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İbrahim'i yetiştirme bedeli ödenmediği için profesyonel yapmayan Galatasaray, Mancini'nin raporu sonrası harekete geçti ve genç oyuncu İbrahim Coşkun'la 2.5 yıllık sözleşme yaptı.

Sarı Kırmızılı Kulüp, Ajax ile oynanan hazırlık maçında gol atan ve oynadığı futbolla göz dolduran İbrahim'i profesyonel yapma kararı almıştı....

Genç oyuncu sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyecek. Genç orta saha oyuncusu amatör sözleşme ile U19 takımında forma giyiyordu.

Nevzat Dindar / Skorer

bu hirbo oynayamiyor diyor.

Lisansi ciktigina gore oynayabilmesi lazim yoksa cok sacma olur.Bu kural yetistirme bedelinin odenmemesi durumunda olabilir

tapatalk

Çok koşuyor iyi top dagıtıyor biraz top kapma konusunda çalışmalı daha fazla top kapmalı .

Fiziğinide geliştirirse 10 yıl GS ın vazgeçilmezi olur.

Vedat bu haberin neresinde :D

:DAnıl onu da açıkladım İbrahim geldiğinde Vedat Gstv bağlanmıştı uzun zamandır takip ettiğimiz oyuncuydu tarzı açıklamalar yapmıştı ama bulamadım onu:DDdemek istediğim iki gündür tek işi forumdan msj atarak milletin futbol bilgisini sorgulamak olan arkadaşlar bilip bilmeden ulan vedat kimmiş ne yapmış diyorlar sırf terime sallayalım burdaki amaç, u19 takımında nasıl potansiyelli adamların olduğunun farkında değil herhalde kimse bu takımın hocası Vedat değilmiydi hiç mi katkısı yok bu adamın,u19 da ismail çipe ,emre can gibi potansiyelli çocuklar var yıllar sonra, birde istanbulpordan bir çoçuk alınmış çok yetenekli deniyor bekleyip görmek lazım ibrahim zaten parladı, vedatın yaptığı saygısızlık farklı bir konu,benim lafım adamın futbol bilgisini sorgulayanlarla,birde adamın biri tweet atmış yok özhan başkan döneminde bir yönetici ibrahimi takıma kazandırmış buna da inananlar var maalesef,yönetici gidecek auxerre altyapısından oyuncu keşfedecek kulübe hediye edecek akıl mantık alıyormu bunu teknik adamlar ne yapıyor bu arada,dünyadaki sistemi bilemem ama türkiye de bu süreç, alt kategorilerin teknik sorumluları ve scoutlar gider oyuncuyu izler, A takımı hocasına rapor sunulur uygun bulunursa alınır, ayrıca vedat başkana sallamadan önce Gsda görev yapıyordu demek ki terim güveniyor milli takıma da alıyor, he birde vedatın karakterini sorgulayan arkadaşlar ile terime seviyesizce konuşup hareket edenlerin mesajlarına like atanlar aynı kişiler buda enteresan bir olay

İbo'yu sahada gördükçe anlamsız bir gülümseme oluyor suratımda. Umarım yanıltmaz bizi..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

digger foruma alalim pls

BeC1eKICMAASiJe.jpg:large

hücum yönü iyi bu çocuğun.savunma yönünü de geliştirirse müthiş olacak.yolu açık olsun.

Savunma yönü çok zayıf görünüyor. Geliştirmesi şart.

Geri
Üst Alt