#32 İbrahim Coşkun

Potansiyeli çok yüksek bir orta saha orta adamı. Seneye takıma monte edersek mükemmel bir hamle yapmış oluruz.

^ agreed ,shirley sezon btmeden 3 5 macta yer almali no dubz

oynamasi gereken bir zat oldugunun altini cizmek isterim

Mancini gençlere fırsat veriyordu , ne oldu da rotasyondan vazgeçti tekrar tekrar aynı adamları sürdü sahaya anlamıyorum.

Kayseri bursa nedir allah aşkına sahaya sür bir tane olsun geç koşan topçu..

ilk 11'e koysan sırıtmaz . zaten şu an ilk 11'de oynayan bir kaç futbolcudan iyi oynayacağına kesin bakıyorum . Altyapısı sağlam . Yanlış hatırlamıyorsam hazırlık maçında Ajaxa karşı iyi oynamış ve 1 gol atmıştı . Lig zaten haftalar öncesinden bitti . Selçuk , CeyCey , Yekta yerine bu oynasın sonraki maçlarda .

Bu ve bunun gibi yetenekli genç kardeşlerimiz keşke önümüzdeki sezon için güçlendirilse ve Mancini'nin dediği gençleştirme gerçekten yapılsa. Önümüzdeki sene az transfer yapacağız bu arkadaşları takıma monte için feda edeceğiz deseler sesimi çıkarmam.

Kalan maçlarda umarım şans bulur. Selçuk'tan kötü oynamaz herhalde :D

ajax macini tekrar izledigimi belirtmek isterim & baya ii bir lad bu

cm'ye mutlak suretle monte edilmeli obur sezon ilk 18 adami olmali & NO F DOUBT

Oğuzhan'la beraber oynasınlar orta sahada işte.Melo-Oğuzhan-İbrahim. Ceyhun-Selçuk-Melo 3lüsünden bin kat iyi iş yaparlar.

Hazırlık maçlarında kendini göstermesine rağmen şans verilmedi.

Elimizde ultra-süper-olağan üstü usta tecrübeli yerliler varken genç yerlilere neden şans verelim ki.

ajax macini tekrar izledigimi belirtmek isterim & baya ii bir lad bu

cm'ye mutlak suretle monte edilmeli obur sezon ilk 18 adami olmali & NO F DOUBT

Yav Emir'im sakın yanlış anlama beni ama, misyon koruma için paso ingilizce çalışıyorum, lakin senin her mesajını gördüğümde ingilizceden soğuyorum şerefsizim. :) :)

Kadromuz içindeki en iyi ve potansiyelli genç yetenek.

Umarım yeni sezonda şans bulur.

Geri
Üst Alt