#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Ligde kaldırır bence..Topal tek başına orta saha. :)

O fiziğiyle nasıl yapıyor o bilek hareketlerini şaşıyorum doğrusu.:)Jo topu ayağına aldığında Ronaldo'yu izler gibi oluyorum.Kesinlikle ne yapıp edip almalıyız bonservisini.

Jo oyuna girene kadar Beşiktaş defansı çok rahat oynuyordu ama Jo girdikten sonra zorlanmaya başladılar.Takım için çok önemli bir oyuncu.Rakip stoperlerden önce topa hakim olmamızı ve topu ilerde tutarak hücumda daha etkili olmamızı sağlıyor.Baros döndükten sonra bu sıkıntılı dönemden sonra yine sıkıntılı bir döneme gireceğiz.Rijkaard seçim yapmakta zorlanacaktır.:)

Bu arada sağlık ekibimize selamlar olsun...:)

Baros döner dönmez fazla mac oynamamali. avrupada mecbur oynayacak zaten. o yüzden lig maclarinda öncelik Jo'ya verilsin. Baros sonradan girer.

Jo'nun dönüşü basını üzdü.Konuşcak konu kalmadı sakız etmişlerdi Nonda olayını ağızlarına :)

Ya bu adamın bonservisi mutlaka alınmalı.Ağız tadıyla doğru dürüst bir maçını izleyemedik.Kasaplar sağolsun pardon beter olsun.

Jo'nun çok etkili olcağını biliyordum,hatta iddaa da ilk yarı 1 ikinci yarı jo girer 2 olur diye oynadım

Yalniz, dün röportajinda, Galatasaray'a zaten kisa süreligine geldigini, ve bu kisa zaman icinde faydali olmak istedigi söyledi.

Yani, benim bundan cikardigim anlam, sezon sonu Ingiltere'ye dönmeyi düsünüyor.

Jo sezon sonunda alincakmi cok merak ediyorum. Eger alinirsa Baros satilirmi acaba ? Cünkü bisey kesin. Ikisi tek forvetli sistemde lüks kacar ve hic birininde yedek kalmaya katlanacagini zannetmiyorum..

Bana kalsa Jo yu alirdim, egerki takima katki saglayabilecekse. Potansiyel olarak, teknik ve bitiricilik konusunda bence Barostan iyi. Bakalim Rijkaard nasil degerlendirecek...

Tam tersi rekabet artar ve bunun neticesinde performansta artar . Yani olumsuzluktan çok olumlu olur . Ayrıca şu var Baros seneye 29 yaşında olacak Jo ise gencecik daha

2006 yılında gelen şampiyonlukta Hakan Şükür,Necati Ateş,Ümit Karan,Sasa İlic'in ilk 11 de başladığı çok fazla maç oynamıştık.Hatta sonradan Hasan Kabze de oyuna dahil oluyordu ve ortaya mükemmel bir hücum futbolu çıkıyordu.

yıl 2010 ve gerekli kondisyon yüklendiğinde oluşabilecek mükemmel hücum kadrosu...

----------------------------------------Leo------------------------------------

Sabri----------------------Neill--------------------Servet-----------------Hakan

----------------------Mehmet----------------Elano-----------------------------

Keita-----------------------------------------------------------------------Arda

---------------------------------------------------Jo---------------------------

------------------------------Baros---------------------------------------------

Arda satılırsa solda Kewell oynar satılmazsa 2. yarı girer ve faydalı olur.Servet satılırsa Emre orada oynar veya şuanda bile oynayabilecek kapasitededir.Bu dizilişte tek yapılması gereken defansı önde kurup Arda,Elano ve Keita'ya kondisyon yükleyip ileri geri çalışmalarını sağlamaktır.Elano bunu yapabilir Arda ve Keita da biraz yüklemeyle bu kapasiteye ulaşabilir.

4-4-2:

---------------Elano-----Topal-----------

Keita-----------------------------------Arda(Kewell)-

----------------Jo-------------------------------

--------------------------Baros---------

Yalniz, dün röportajinda, Galatasaray'a zaten kisa süreligine geldigini, ve bu kisa zaman icinde faydali olmak istedigi söyledi.

Yani, benim bundan cikardigim anlam, sezon sonu Ingiltere'ye dönmeyi düsünüyor.

Kısacası bu adam Türkiyede futbol oynamayı sürdürmek istemiyor,ayrıca Levent Tüzemenin ağzıdan duyduğum kadarıyla satın alma opsiyonu bizim elimizde değil.

opsiyn bizde değil diye cok konsuluyofr kendısıde turkıyede kalmaya pek sıcak bakmıyo gıbı keske kalsa keskeeee

Kısacası bu adam Türkiyede futbol oynamayı sürdürmek istemiyor,ayrıca Levent Tüzemenin ağzıdan duyduğum kadarıyla satın alma opsiyonu bizim elimizde değil.

Kendisi kaybeder.:)Bellamy,Adebayor,Santa Cruz ve Tevez'in olduğu yerde oynaması hayal.

Off her yerinden futbolculuk akıyor.Haldun aga bu adamı al 2 sene transfer istemez.

Çok fena adam Jo ama hala adam gibi pozisyonla karşılaşmadı,Gio yavaş verse Rüştü'yü çivilerdi!

Bence kalacak.City'e dönüp oynamayı filan düşünüyorsa yazık eder kendisine.Kalsın oynasın burada paşalar gibi.Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız,müthiş bir stadımız olacak.Kankası Robinho da City'e dönmek istemiyorum diyor.Kalması için bütün şartlar hazır.Haldun Üstünel bırakmaz Jo'yu.:asd:

Geri
Üst Alt