#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

301269932681.jpg

Şu hatunlar derbi sonrası gelsin size versin kaçınız geri çevirecek acaba :) Jo'ya sallamadan önce düşünün sonra sallayın :D

ben çeviririm :o

o yorgunlukta yeterince faydalı olamam daha dinç bi vaktimde gelin kızlar :p derdim

301269932681.jpg

Şu hatunlar derbi sonrası gelsin size versin kaçınız geri çevirecek acaba :) Jo'ya sallamadan önce düşünün sonra sallayın :D

Yani bu hatunlarla aynı evde kalıp alem yapmıyorsa asıl o zaman şüphe etmek lazım Jo'dan.Kızlar teselli etmiş işte adamı ne var bunda?:DO değilde en sağdaki eleman Wagner Love'a benziyor.:o

Yani bu hatunlarla aynı evde kalıp alem yapmıyorsa asıl o zaman şüphe etmek lazım Jo'dan.Kızlar teselli etmiş işte adamı ne var bunda?:DO değilde en sağdaki eleman Wagner Love'a benziyor.:o

Jo'nun maça gittiğine şükredin bence :evilsmile:

Çok doğru birşey dimi tüm Galatasaray taraftarlarının kahrolduğu bir gecede o yenilginin sorumlularından bir adamın partiye katılması. Partiye katılmasına bir şey dediğimiz yok. Elbetteki her insanın hakkıdır eğlenmek. Kazandığı paraları elbette eğlenerek harcayabilir izin günlerinde. Ama böylesine tüm camiayı derinden sarsmış bir gecede yapılacak şey midir bu. İnsanda biraz iş ahlakı olur. İyi oynamadığın bir maç bitmiş, üstelik yenilgi alınmış derbide. Birazcık gururu, birazcık iş ahlakı olan bir adam gider evine yatar, uyur. Hatta taraftarının uyuyamadığı bir gecede vicdanı onu uyutmaz bile o gece ama hadi orasını es geçelim. Eskiden böyle futbolcular vardı Galatasaray'da işte. Önce para kazanmayı değil, önce Galatasaray'a layık olmayı, formanın hakkını vermek için çabalayan adamlar vardı. Galatasaray sevgisi için evliliği bile reddeden adamlar vardı bu camiada. Ve bunun sonucunda gelirdi başarılar. Senin bahsettiğin "Ruh, Hayalet" gibi şeyler de değildi bunlar. Senin kastettiğin şey bir bedenin içerisinde olan ve yaşayan her canlıda olan ruh. Bizim bahsettiğimiz ise yüreğinde Galatasaray sevgisini yaşatanların ve ona göre hareket etmesi gerektiğinin farkında olanların ruhuydu. Arada çok farklar var. Bilmem anlatabildim mi..

onu kastederek söylemedim ki ben demek istediğim başka bişeydi:D,neyse boşver

Fenerli oyuncular yapınca herkes sallıyordu.Bence dikkatli olmalı böyle konularda.

medya nin isi yine, yere düsne, bir de tekme tokat girismezler mi....

Ya adam yapcak tabi partisini.Yas mı tutmasını bekliyonuz fener yendi diye.Olagan şeyler bunlar:D

Vay be biz sabaha kadar gözümüzü kırpmadan ağlarken adam parti vermiş. Demek ki bu maç onun için ancak bu kadar değerliymiş.

eski haberi Fener macindan sonra niye tekrar gündeme getiriyorlar serefsizler

Gerçekler acıdır.Savunanlar şimdi de savunsun.

Bu adamın futbolunu pek beğenmiyorum Drogba gibi kaliteli topcular gerek aslında ya da Baroş gibi adamlar ayrıca 15 milyon euro etmez etse etse 5 milyon eder o da az ünlü diye bence

Drogba ve o klasmanda topçulari nassil aliyon sen kardes? Imkansiz.

Drogba'yı sonuçta Chelsea Fransa'dan getirdi bakın Galatasaray'da bir futbol yıldızını Ribery'i Fransa'dan çıkardı yani Drogba'yı getiremezsin ki aslında getiredebilirsin büyük takımsan ama yinede gelmeyeceğini farzederek o tür topcular gerekli sanırım çünkü iyi top iyi topcularla oynanıyor

Cık..

Beklentilerimin çok aşağısında bir performans gösteriyor böyle devam ederse sezon sonu veda ederiz.

Geri
Üst Alt