#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Hocası antremanlarda çalışıyor diyor memnunum diyor.Futbolunu etkilemeyecekse isterse 100 tane hatun atsın eve bizi ilgilendirmez.

Ben Jo dan cok daha iyi bir performans bekliyordum. Takim olarak iyi degiliz, bunu kabul ediyorum ama iste tam bu dönemlerde cikip, tek basina birseyler yapsin, arasira da 3 puani kazandirsin, iste böyle bir Jo bekliyordum. Takim formda oldugu zaman golü Keita da atar, Arda da. Yani Jo`a bile gerek kalmaz. Jo takimin su formsuz dönemde ortaya cikmaliydi.

Jo çok formsuz Sivas'ta kulübede olmalı.

Yahu topunu oynasın isterse Staddan Florya'ya tren yapsın:D Amma takıldınız

Jo'yu çok seyretmiş bir insan değilim açıkçası. Fakat seyreden arkadaşlar hızlanmasının felan iyi olduğundan, hatta sprinter tarzı bir oyuncu gibi oynadığından söz ettiler. Oyunlarda (FIFA, FM) gözüme çarptı hızlanması felan gayet iyi olan oyuncu Jo. Özellikle FIFA'da 86 yapmışlardı. Fakat niye bu özelliğini bir türlü göremedik onu çözebilmiş değilim...

Joe geldiğinden beri performansı yerlerde fizik olarak çok çok kötü.

Jo PES'te 69 muydu neydi, Baris bile 70'ti. ::90:

Bu adamın sutları cok iyi cok sert vuruyor ama daha göremedik ceza sahası icinden kaleye giden her top gol olur normalde .

Jo'yu çok seyretmiş bir insan değilim açıkçası. Fakat seyreden arkadaşlar hızlanmasının felan iyi olduğundan, hatta sprinter tarzı bir oyuncu gibi oynadığından söz ettiler. Oyunlarda (FIFA, FM) gözüme çarptı hızlanması felan gayet iyi olan oyuncu Jo. Özellikle FIFA'da 86 yapmışlardı. Fakat niye bu özelliğini bir türlü göremedik onu çözebilmiş değilim...

Fizik olarak iyi değilsen güçlü değilsen iyi antreman yapmamışsan o dediğin hiçbir şeyi yapamazsın.

Kaleye yüzü dönük izleyemedik kendisini daha. Avrupa maçlarında etkinliği artar gibi geliyor bana. Ama kalırmı kalmaz mı orası yönetim ve teknik ekibe kalmış. Bence kalmalı. Şu an fizik gücü yetersiz gibi gözüküyor. Sağlam bir sezon başı kampı ile bu açığını kapatabilir. Çok genç olmasada önünde uzun seneler var başarı yakalaması için. Eğer kadro istikrarı istiyorsak Jo ve Gio kalmalı. Artık tam kadromuz ile sezon başı kamplarına girmeliyiz. Sezon içinde istikrarı ancak böyle yakalarız.

Geri
Üst Alt