#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Dün bu kadar tepki koyanlar, geldiği gün havaalanında omuzlarına alanlardır. sevginin de, tepkinin de dozajını ayarlayamayan insanlar, dönüp biraz da kendisine bakmalı, kendinde de hata aramalıdır.

Adam nasıl karşılandı, gidişi nasıl olacak? Çok yazık. :o

Gece alemi kimseyi ilgilendirmez,ben saha içinde Jo'nun rahat tavırlarını sevmiyorum,Sivasspor maçında çıldırdım son dakikalarda oyuna girip yürüdü resmen,Baros öyle mi? bütün gollerde çabası inanılmaz.Bize Baros,Kewell,Gio,Neill,Keita gibi yürekten oynayan yabancılar lazım...

Taraftara sesleniyorum,artık her gelen yeni transferi pof poflamayı bırakın,forumlarda övmeyi bırakın,

Kimse Galatasaray dan büyük değil,isimler altında ezilmeyin.

Sizler Hagi,

Jardel ,Popescu ,Hakan Şükür, izlemiş adamlarsınız, futbolcu görmemiş gibi kendiniz yapmayın.

Transfer döneminde kesinlikle gelmesini istemediğim ,geldiğinde bu sorunların olabilceğini adım kadar emin olduğum bir isimdi Jo.

Güzel bir atasözü vardır. 'Balık baştan kokar'

Sadece siz, balık ın kokusunu biraz geç aldınız.

Jo bu ve bundan fazlasını beklemek hayalcilik olurdu.

O gün ki transfer sarhoşluğuna ve bizi hiçbişe bilmemekle suçlayan arakdaşlar umarım bundan sonra akıllanırlar ve Galatasaray formasının ne kadar kıymetli olduğunu anlayarak ona göre futbolcu talebinde bulunurlar.

Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. MUSTAFA KEMAL

ATATÜRK..

Anlayışında oluruz umarım, yabancı hayranlığında değil.

Hepinize geçmiş olsun.

Jo Silva: Gündemdeki Galatasaraylı GSTV’de

Devre arasında İngiltere’den transfer edilen golcü futbolcu Joao Silva; hakkındaki tüm söylentileri, Galatasaray ile ilgili düşüncelerini, taraftarın kendisine yönelik protestosunu ve bütün merak edilenleri Son Pas programında yanıtlayacak.

Son 5 haftaya girilen Süper Lig'de takımın şampiyonluk şansından, kendisinin bireysel performansına bütün konular Son Pas'ta konuşulacak.

Can Erbesler’in sunduğu, Joao Silva’nın konuk olarak katılacağı Son Pas, Çarşamba 20.30’da Galatasaray Televizyonu'nda. GSTV; Digiturk 75. kanal, Galatasaray.com ve GSTV-iPhone’dan takip edilebilir.

Jo Alves'e soru sor!

https://www.galatasaray.org/galatasaraytv/haber/6701.php

Gece alemi kimseyi ilgilendirmez,ben saha içinde Jo'nun rahat tavırlarını sevmiyorum,Sivasspor maçında çıldırdım son dakikalarda oyuna girip yürüdü resmen,Baros öyle mi? bütün gollerde çabası inanılmaz.Bize Baros,Kewell,Gio,Neill,Keita gibi yürekten oynayan yabancılar lazım...

O maçın ikinci yarısında Gio bile yürüdü ki sebebi de takımın ikinci yarı bütün topları bam güm ileri vurmasıydı. Bu futbolcular o sistemin futbolcuları değil onun için Messi'yi de koysan oraya o da yürüyecekti.

Golden sonra kulübeden fırlaması geçen hafta yapılanların ne kadar abartı olduğunun göstergesidir.

çok yetenekliydi ama ne yazık ki gösteremedi kendini tabi ki baros mu jo mu dersek şuan ki pozisyonda baros %99 dan aşağısını hak etmez ama jo yinede hep bi buruk kaldı bende çok daha iyi kalabilir golleri fazla atabilirdi

Bugün gollerde çok sevinçliydi, halen takımı adına sevinebilmesi güzel. Servet ve Leo'da göremediğimiz hareketleri yaptı. Biri kiralık ve aldığı tepkiler ortada, diğerleri sözleşmeli futbolcularımız..

Helal olsun taraftara ne güzel ıslıkladılar bak aklı başına gelmiş çatır çatır oynuyor :asd:

Avrupa arenasında başarı istiyorsanız forvetinizin altarnatifi kalıte olarak ona yakın olmalı Bu yüzden bonservisinin alınmasından yanayım Ama aklı başına gelirse ki gelmiştir bence

Çok şeyler bekliyordum Jo'dan ama beni yanılttı

Medya da iyi gaz verdi taraftara,şu son haftalarda feci yediler Galatasarayı...

Geri
Üst Alt