- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.323
- 5.998
Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva
Bosver opsiyon mopsiyon reis, sezon sonunda Sercan -> EYVALAH.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece alemlerinde boy göstermeye başlamış,sana yakışmadı Jo,sakatlığın var üstelik!
Sakat Jo Gece Alemlerinde - ccvids
sunlarin yaptigi habere bakin sanki adam öldürdü![]()
Gece alemlerine gitmek her oyuncunun hakkıdır ama sakatken ben pek yakıştıramadım.
Biraz da rahatlasın adam ya napsın kös kös otursun PS mi oynasın evde
Böylesi daha iyi bence Sosyallik iyidir.![]()
Böylesine kritik dönemde o ayağı zorlamamak gerek sen gezmelerdesin,sonra Jo diye ağlar taraftar hani iyileşmiyor musun? Sağlık ekibine sallarız,neresinden bakarsan bak Galatasaray'a zarar veren bir eğlence.Eğlenmek çok güzeldir,ve eğlenmelidir de,fakat yeri ve zamanı hiç değildi.
Fenerin Brezilyalilari gece alemlerinden cikmazken iyi. Bu tür haberleri hic göremiyoruz o zaman ne hikmetse. Bu adam da insan, ne yapsin 24 saat sakatligini mi düsünsün? Hicmi disari cikmasin? Ayrica hoplayarak ziplayarak dans ettigi de görüntülerde yokEfendi efendi oturmus ickisini icmis ayrilmis. Bu Fener medyasi dügmeye basti gercekten. Bu son 1 haftadir cok abarttilar elestirileri. Artik yok etmeye dogru gidiyor bu haberler. Demek ki bazi kesimler cok fena rahatsiz olmus yeni yapilanmamizdan
![]()
Tamam sonra Jo niye iyileşmiyor diye sağlık ekibine sallamak yok anlaştık.
Sinan ben sakat bir futbolcunun aylarca evinde yatarak sakatliginin gecmesini büyük bir disiplinle bekleyen futbolcu görmedim. Yok böyle bisey dünyada.
Adam gercekten sadece oturmus icki icmis. Baska bisey de yapmamis. Bunlara alismaliyiz artik. Eglenmeye gitmek ne zamandan beri disiplinsizlik olmus? Iran´da mi yasiyoruz? Disari ciktigindan Haldun Üstünel ve Rijkaard´in mutlaka haberi vardir. Izinsiz ciktiysa disiplinsizliktir. Ama bunu kimse bilmiyor. O yüzden haksiz yere bu adama damga vurmak bize yakismaz.