#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Çift forvet oynamalıyız kesinilkle hem Baros ve Jo birbirini tamamlayan çok iyi bir ikili olur hemde 4-3-3 oynamak için orta sahamız yok

Baros hızı ile defansı perişan eder Jo'da yardırır.

Noldu Jo'dan haber var mı,iyileşiyor muymuş?

Kamp kadrosunda ismi bulunuyor entresan Arda yok o var demek ki sakatlığı iyileşme aşamasında.

Aslında henuz form tutmamısken, M.City'den bonservisi alınsa ya da miktar uzerinde bir anlaşma yapılsa diyorum. 7-8m euroyu gozumu kırpmadan verirdim Jo'ya. Tutmasını beklersek, o zaman bu fiyatı M.City kabul etmez. 23'unu bile doldurmamış oyuncuya verilen para, yatırımdır.

NE zaman dönecek ?

Sahada çalıştırılmış bir süre. Bir haftaya takımla çalışır.

Aslında henuz form tutmamısken, M.City'den bonservisi alınsa ya da miktar uzerinde bir anlaşma yapılsa diyorum. 7-8m euroyu gozumu kırpmadan verirdim Jo'ya. Tutmasını beklersek, o zaman bu fiyatı M.City kabul etmez. 23'unu bile doldurmamış oyuncuya verilen para, yatırımdır.

Jo dan süpheliyim. Kazim gibi buralarda, oralarda takilan biri ise seneye alinsin istemem.

Beşiktaş maçına yetişiyormuş bir de :D

Sahada çalıştırılmış bir süre. Bir haftaya takımla çalışır.

Eğer Jo Beşiktaş maçına yetişirse hem forvetimiz dönmüş olacak hem de Arda gibi bir adamı oraya sıkıştırmamış olacağız:ciftetelli:İyi günler başlıyor kısmetse!!!

Zorlayıp oynatsınlar Bjk maçında. Eğer kötüleşirse sezon sonu almayız :o

Bu arada kampta koordinasyon çalışmalarının yapılması sevindirici ama Emre Güngör'ün sakatlanması kötü oldu.

Eğer Jo Beşiktaş maçına yetişirse hem forvetimiz dönmüş olacak hem de Arda gibi bir adamı oraya sıkıştırmamış olacağız:ciftetelli:İyi günler başlıyor kısmetse!!!

Şom ağızlılık yapmak istemem ama zor sanırım en azından ilk 11 başlaması zor :( Hem Arda'da sakat :(

En son Madrid ile oynayacagimiz Alisamiynedeki maca yetistirmek icin ugrastiklarini yazmislardi...

Ben bu kadar ciddi oldugunu bilmiyordum:( 2 gün dinlenir kampa katilir diye tahmin ediyordum. Ben böyle sansiz bir takim görmedim ya

Geri
Üst Alt