#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Arda yüksek ihtimal Madrid maçına yetişemeyecek,son durum yarın Mr'dan sonra belli olacakmış.Jo da eğer Beşiktaş maçına yetişmezse hiç riske atmasınlar.

Arda hakkinda neden aciklama yapilmadi? Son durumunu bilen varmi? Nedir yani sakatligi? Ne kadar sürecekmis?

Arda'nın İstanbul'da bırakılmasının sebebini gerçekten anlayamadım. Sakat da olsa tedavisine orada devam edilebilirdi.

14 şubat ı sinemle geçirecektir arda

Demek ki sakatlığı ağır. :confused:

Sakatlığı çok ağır değil olsa resmi siteden açıklama yapılırdı Madrid maçında da en azından kadroda olacaktır bana göre. Sakat bile olsa takım kaptanı takımının yanında olmalıdır. Jo, Sabri ve Ufuk da sakat ve gittiler.

Arda'nın sakatlığı ciddiymiş.Bence gerekirse 1-2 hafta dinlendirsinler.Oynatıp da tamamlı kaybetmekten iyidir.

Kaptan´a yakismaz. Metin Oktay´i örnek alan bir futbolcu böyle birseyi aklinin ucundan geciremez.Arkadaslarina ayip eder.Öyle karakterde bir futbolcu oldugunu düsünmüyorum.

inşAllah

Haberlerde duymuştum,daha ciddi olmasından korkuluyor diye.

Umarım değildir aslında bu sağlık ekibi varken korkulur daha da ciddi olmasından. Geçen yıl Hamburg maçında da benzeri bir durum vardı. Trabzon maçında dizinin yanı delinmişti ancak çıkıp oynamıştı. Yine oynayacak gibime geliyor.

Umarım değildir aslında bu sağlık ekibi varken korkulur daha da ciddi olmasından. Geçen yıl Hamburg maçında da benzeri bir durum vardı. Trabzon maçında dizinin yanı delinmişti ancak çıkıp oynamıştı. Yine oynayacak gibime geliyor.

İnşaallah!Arda bu maçta oynarsa çok iyi oynayacak gibi bir his var içimde:)

İnşaallah!Arda bu maçta oynarsa çok iyi oynayacak gibi bir his var içimde:)

Umarım öyle olur. Son maçlarda ha düzeldi ha düzelecek diyoruz ama hep aynı. Hele Antalya maçında alıp herkesi geçmeye çalıştı deli oldum Hasan Şaş gibi olacak sonu diye korkuyorum. İnşallah dediğin gibi çok iyi oynar ;)

FAntuda sezonu kapatmıs diye haberler dolasıyordu ama onlarınki haber değil hayal:)

Antalya kampına Jo da vardı :D galiba yakına dönücek :D

Kaptan oynar bence.Hamburg maçında delik bacak ile oynadı.

Geri
Üst Alt