#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

iyi hissediyorum, beklenenden kısa sürede dönebilirim demiş, gazetenin yazdığına göre.

arkadaşlar az önce ntv spor antalya kampından sakatlıklarla ilgili açıklama yaptı.

sabri ve jo beşiktaş maçına kadar hazır olması bekleniyormuş .

GSBonus Antalya Günlüğü: 14 Şubat Pazar (Akşam)

Sabri Sarıoğlu ve Joao Alves fizyoterapistler eşliğinde önce salonda, ardından da sahada çalıştılar.

Bjk'de ferrari yoksa Jo bu defansi cok rahat dagitir

fotomaç ta bjk maçında oynuycak diyo ama ne kadar güvenilir bilemeyiz:)

Şimdi jo ismini gördümde sakatlıklar olmasa bizim kadro ne kadar geniş lan

Ben bu herifi Baros'la birlikte düşünemiyorum bile.Mükemmel bir ikili olurlar bence.

Golleriyle dönecek inşallah.

Jo aksam antremanin tümünde yer almis

Jo akşam antrenmanının tümünde yer mi almış? :eek:

kesin haber mi bu

GSBonus Antalya Günlüğü: 15 Şubat Pazartesi (Akşam)

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Antalya’daki hazırlık çalışmalarını bu akşam saat 17.30’da Mardan Spor Kompleksi’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johann Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenman topla yapılan ısınma çalışmaları ile devam etti. Antrenmanın ana bölümünde ise tam sahada taktik bir çalışma yapıldı.

Antrenmanın son bölümünde teknik çalışmalar gerçekleştirildi. Açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular kamp yapılan Concorde de Luxe Resort’e geçtiler.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı yarın (16 Şubat Salı) sabah saat 10.00'da Mardan Spor Kompleksi’nde basına ve taraftara kapalı olarak bir çalışma gerçekleştirecek. Bu çalışmanın ardından Galatasaray Futbol Takımı, öğlen saatlerinde İstanbul'a dönecek.

GSBonus Antalya Günlüğü: 15 Şubat Pazartesi (Akşam) - 15.02.2010 20:01 (HAZIRLIK KAMPLARI) / Galatasaray.org

Geri
Üst Alt