#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Şimdiye kadar oynadığı hemen hemen tüm maçlarda iş yaptı. Bu gidişle sezon sonu bonservisiyle alırız.

Jo'nun kaçırdığı 1,5 maçta epey zorlandık ama zorlu deplasmanlardan rakiplere yenilmeden döndük ve galibiyetleri kaçıran taraftık. Jo-Baros-Kewell ve Sabrinin de dönmesiyle takım rayına oturacaktır :)

Bu adam Türkiye liginin en kaliteli santrafor u .

Boşverin Giovanni'yi bu adamın bonservisini almamız şart.

Alınmalı tamam, bende aynı fikirdeyim ama disiplinsizlikleri meshur biri o korkutuyor beni. Uc takımda da aynı sorunlar yasamıs galiba.

Yoksa 27-29 yasındaki forvetlere 5-6m euro vermektense (orn.R.S.Cruz, Elmader vb.) Jo'yu 7-8m euroya almak gerekir.

bence alinmali ama yaptigi aciklmaya gore kisa bir surelige geldim buraya dedi mactan sonra

Abi keşke senin opsiyonun olsaydı bu adam sene sonunda alınsa süper olur.

Büyük ihtimal dönecek City'ye. Maçtan sonra "burda kısa bir süre kalacağım. Bu süre içerisinde elimden gelen katkıyı vereceğim" dedi. Yada tercüman yanlış çevirdi.

alınamamalı.bu adama 7 m € ver yedek beklesin.yedek santrafordan önce orta saha oyuncusu almamız lazım orta sahaya versinler parayı

24m euro verdikleri 87 dogumlu adamı hemen silmezler herhalde. Mayısa kadar işimizi gorsun de.

Tuh ya. Kisa sureligine buraya geldim, dedi. :(

Büyük ihtimal dönecek City'ye. Maçtan sonra "burda kısa bir süre kalacağım. Bu süre içerisinde elimden gelen katkıyı vereceğim" dedi. Yada tercüman yanlış çevirdi.

Galatasaray yönetiminin opsiyonu kullanıp kendisini transfer etmeyeceği içine dogmuş sanırım :D :D:D

Öyle demesi lazım zaten, etik açıdan. Çünkü kiralık gözüküyor bizde şuan.

Bence öyle demesi çok önemli değil etik açıdan.Caner de kiralık ama bonservisimle beraber Galatasaray'da kalmak istiyorum dedi,Gio da aynı şekilde.

Belkide tercüman hatalı çevirmiş olabilir. Zaman herşeyi gösterecek bize zamana bırakalım.;)

Kalmasını çok isterim genç ve çok kaliteli futbolcu baros jo ikilisi olağanüstü olur!

Seneye Baros + Sercan, Jo iyi ama Baros varken ustune baska yabanci gul koklamak olmaz.

Geri
Üst Alt