#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Bugün ne kadar çok ofsayta düştü öyle? Garibim tek başına ileride top tutmaya çalıştı. Diğer oyuncular orta sahayı geçmeyi bile düşünmüyorlardı. Sadece Gio biraz çabaladı o kadar.

Ali Sami Yen'de atacağı tek gole bakar.

Ronaldo'da aynı şeyleri yapıyor kesinlikle alalım.

Hee öyle deriz bizde.

Bu adamın bundan sonraki durağı Brezilya ligi olur. Adriano ile birlikte alkol ve uyuşturucu partileri keser bunu artık.

Bu Jo'yu bir temiz dövmek lazım, anca o zaman kendine gelir. Gecelerde futbol oynamaktan sahada yürümeye mecali yok.

daha çok konuşursun alın beni diye..

Bence kesinlikle alınmamalı. isterse kral futbolcu olsun. alemcilerin takımda işi yok.

ruhsuz artist resmen bizde bişey sanmıştık be Jo seni.

brezilyali topcunun bize yarari yok arkadas 1 1 daha 2 bu boyle su saatten sonra brezilyadan gelen topculardan ne bir tafo nede bir capone olmasini bekliyebilirz

Son 15-20 dk oyuna giriyorsun bir kere rakibe presin yok bu nasıl iştir ya!

Bu adam İstanbul'a karı kız için gelmiş.Kimse kusuruma bakmasın.Kiralık transfer yapmayalım bundan sonra bu da yönetime ders olsun.

Evet hala aynı fikirdeyim.Var mı bir itirazın?Bilek hareketlerini Brezilyalı Ronaldo'ya benzetiyorum. Çok da yetenekli bir oyuncu bana göre.Cska'da oynadığı oyunu bildiğim için böyle konuşuyorum senin gibi 5-6 maçlık performansa göre ezbere konuşmuyorum yani.:)2 senedir doğru düzgün futbol oynayamamış,güçsüz,durmadan top şişirilen,Hakan Şükür gibi işler yapmasını beklenen Jo'nun haline değil senin gibilere acıyorum aslında.Son yazılanlara bakıp da senin gibilerin olmadığı ya da çok daha az olduğu eski forumu özlüyorum.Atilla Çelik gibi adamların yazı yazdığı çok daha seviyeli bir forumdu önceleri burası.Şimdilerde rakip oyuncuyla forma değiştirdi diye kendi futbolcusunu acımasızca eleştiren bir taraftar güruhuna kaldı burası.Nereden nereye işte.:oMeydan senin gibi her boku eleştirmeyi marifet sanan adamlara kaldı.İnsanı futboldan,takımından soğutursunuz.Hadi gülmeye devam et şimdi.Bak ben de gülüyorum.:D:D:D:D:D:D

oynaştığı karılar adamın iliğini kurutmuş olmalıki yürüyecek dermanı yok adamın.hele dün düştüğü ofsaytlar yani ne diyeyim doğuştan ofsayt inzaghi bile o ofsaytlara düşmezdi.

Evet hala aynı fikirdeyim.Var mı bir itirazın?Bilek hareketlerini Brezilyalı Ronaldo'ya benzetiyorum. Çok da yetenekli bir oyuncu bana göre.Cska'da oynadığı oyunu bildiğim için böyle konuşuyorum senin gibi 5-6 maçlık performansa göre ezbere konuşmuyorum yani.:)2 senedir doğru düzgün futbol oynayamamış,güçsüz,durmadan top şişirilen,Hakan Şükür gibi işler yapmasını beklenen Jo'nun haline değil senin gibilere acıyorum aslında.Son yazılanlara bakıp da senin gibilerin olmadığı ya da çok daha az olduğu eski forumu özlüyorum.Atilla Çelik gibi adamların yazı yazdığı çok daha seviyeli bir forumdu önceleri burası.Şimdilerde rakip oyuncuyla forma değiştirdi diye kendi futbolcusunu acımasızca eleştiren bir taraftar güruhuna kaldı burası.Nereden nereye işte.:oMeydan senin gibi her boku eleştirmeyi marifet sanan adamlara kaldı.İnsanı futboldan,takımından soğutursunuz.Hadi gülmeye devam et şimdi.Bak ben de gülüyorum.:D:D:D:D:D:D

sana acıyorum...

Geri
Üst Alt