- 22 Kasım 2008
- 12.787
- 17.022
- 2.943
Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva
sana acıyorum...
Çok etkilendim lan.Depresyona girdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana acıyorum...
Son 15-20 dk oyuna giriyorsun bir kere rakibe presin yok bu nasıl iştir ya!
Bizim dünkü futbol anlayışı ile güçlü bir Jo sahada olsun,3-4 haftada 1 gol atar.Jo pres yapmadı diye eleştiriyoruz tamam da Jo pres yapsa nolcak ki senin orta saha oyuncuların bizim savunma ile iç içe,pres tek kişiyle yapılmaz ki pres denen birşey de kalmadı zaten futbolda,alan daraltırsan pres yapmış olursun,savunman kalecinin 18 metre önünde oynarsa maç boyunca nasıl pres yapmayı düşünüyosun ??
oynaştığı karılar adamın iliğini kurutmuş olmalıki yürüyecek dermanı yok adamın.hele dün düştüğü ofsaytlar yani ne diyeyim doğuştan ofsayt inzaghi bile o ofsaytlara düşmezdi.
bonservis ederi 2-3 milyon euro...
Kim çıkarıyo bu lafları ?
şuan turkiyenin en iyi forveti.adamı gondermeye calısıyorsunuz yok arkadas ya bu ÜLKE sittinsene adam olmaz..sonra gonderdiklerimizin maclarını izleriz derin bir of cekeriz biz boyle tatmin oluyoruz transferlerdenn
NE SABIRSIZ İNSANLARSINIZ YA..ONU GONDER BUNU GONDER SUNU GONDERİN GONDERMEK ICIN MI ALDIK ..!!!!
Adi Jovic olsa ve Partizan'dan gelse simdi herkes kufur ediyordu.
o tipte bir forvet degil zaten.Hiç gormedim pres yaptıgını.Zaten hafif dokunsan yıkılcak halde.Kalmayı hiç heketmiyor.
şuan turkiyenin en iyi forveti.adamı gondermeye calısıyorsunuz yok arkadas ya bu ÜLKE sittinsene adam olmaz..sonra gonderdiklerimizin maclarını izleriz derin bir of cekeriz biz boyle tatmin oluyoruz transferlerdenn
NE SABIRSIZ İNSANLARSINIZ YA..ONU GONDER BUNU GONDER SUNU GONDERİN GONDERMEK ICIN MI ALDIK ..!!!!