#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Rijkaard ın yaptığı yanlış transerlerden biridir.

Değil bonservisi forması bile alınmamalıdır.Bu kadar vurdumduymaz ruhsuz bir oyuncu görmedim ben.

Rıdvan Dilmen'in dediği gibi Fenerbahçe yenilgisinden sonra alem yapan futbolcunun burda işi yoktur.Bu olaydan sonra hemen uçağa bindirilip eski takımına gönderilmediydi.

Adam zaten kiralık sorun yok içiniz rahat olsun.

Geldiğinde iyi maçlar çıkarıyordu çok daha diri ve istekliydi.Gio niye kalsın çünkü çok çabalıyor,ama Jo kalmak için oynamıyor.Çünkü onun kapasitesi maçı tek başına alacak kadar var,relax tavırları sevmiyorum şampiyonluk bu yüzden kaçtı.

Adam doymuş ya adam doymuş. Parayla turayla işi yok adamın, parayı vurmuş zaten. Adam dalgasının zevkine bakıyor artık. Bırakın böyle topçularla işimiz olmaz.

Ortam adamı, şampanyaları açtırmış yine gece klübünde. Bu adamla sağlam kanka olunurda, futbolcu olarak seneye güle güle diyorum kendisine. :)

Koçum benım devam et boyle paraya yemeye şampanya actırmaya ulkene donerken bılet parası bulamazsan kımse vermez sana para mara akıllı ol..

Mekanlara bizi de götürse kimsenin gıkı çıkmayacak ta free takılıyor adam,sorun bu.

Kaliteli futbolcu ama son maclarda hic kendini gostermiyor.. Keske gosterse kendini ve bizide disko'ya goturse.. o zaman kal derdim:D:D

jo nun sonu ayni adriano gibi olucaktir

Jo'yu şu an Avrupa'ya satsak gidebileceği en iyi klüp Stoke,Hull falan olur.

O kadar para kazanıyorlar.

Ne yapsın adam Hasan Şaş gibi Karataş'tan arsa mı satın alsın.

Hatunlarla yiyor.

Sivassporlu Sedat'ın açıklamalarından sonra bu hafta Güvenç Kurtar'da Jo hakkında birşeyler söyledi.

"Sivasspor'a karşı oynadığı gibi bize karşı da oynarsa bizim için iyi olur" diye başlayan cümleleri vardı...:rolleyes:

Jardel ve Lincoln´den sonra medyanın taraftara karşı soğuttuğu son oyuncu .

bence tepki çok anlamsızdı ümit karan'da zamanında gece klüplerinden çıkmıyordu o zaman neden hiç tepki yoktu. hem de bu yuhalayanlar daha önceki maçlarda nerelerdeydiler takıma destek anlamında.

Bizimkiler bonservisini almak istese bile artik kendiside istemez burada kalmayi simdiden bye bye diyelim.

Geri
Üst Alt