#32 Sam Adekugbe

Idmanimizi yedikten sonra Phonsie Davies‘e evrilmis. Cok merak ediyorum eher bonservisini almazsak avrupadan almak isteyen olacak mi

Resim

Hala defoları var yer yer belli etti maç içinde yine ama işin odana yönünde çok daha iyi bir görüntü çizdi. Enerjisini daha dengeli kullanmayı başarabilirse çok daha verimli olacaktır. Bu maç iyiydi ancak daha da iyi olmalı kalmak istiyorsa.

O sakatlik degilmis adam update almis, costu ardindan

Acayip iyi oynadı galiba büyük takım stresini üstünden attı geçen maçta fena değildi.

Bu maç oldukça beğendim. Sakin kalması ve defansif hamleleri ile sol bek bölgemiz için daha doğru bir seçim gibi duruyor. Üstelik hücuma da hiç fena olmayacak düzeyde destek veriyor.
Hücum konusunda bu maç daha da iyi idi. Kendisini kutlarım; kaydetmiş oluğu efor için büyük saygılar:hat::tbr:

butun kursununu bu macta attı. sezon sonuna kadar idare etsin yeter sonra yolumuza bakarız.

ben ilk defa bugun çok begendim.set oyununda sakin olsa biraz pas yapsa formayı kimseye bırakmaz.

Ilk defa begendim. Bizde kalmasi bundan sonra ki maclarda ayni perfomansla devam etmesine bagli..

Geldigi günden beri en iyi maçını oynadı.

Daha iyi olacaktır sezon sonuna kdr bence. Normal bir donemden gecmedi.

Geri
Üst Alt