#32 Sinan Güler

Heykelini dikmekte geç kalmadık mı ?

CS0_2CJXAAA9iAc.jpg

Herhalde gelmiş geçmiş en iyi Türk basketçi...Daha iyisini bilen, duyan varsa yazsın.

Camiadaki en büyük Galatasaraylı.

Hidayet Efeste de iyiydi. Ama uzun o... Basket oynamaz sayı atardı.
Her neyse artık ama nba de ciddi marka olmuş birisiydi. Efes dönemeni hatırlamıyorum vallahi. En iyi türk basketçi diye sordun üstelik. Uzunlari saymiyorsak sorunda bilmiyorum tabiki.
Mevki olarak en iyisi Sinan bencede.

Mehmet Okur iyi olduğu dönemde efsane bir adamdı bence Hidayet'ten daha yetenekli idi ama istikrarlı olamadı. Hidayet en başarılı basketçi şu ana kadar.

Sinan bu seviyelerin çok uzağında olsa da son dönemin en iyisi.

Her neyse artık ama nba de ciddi marka olmuş birisiydi. Efes dönemeni hatırlamıyorum vallahi. En iyi türk basketçi diye sordun üstelik. Uzunlari saymiyorsak sorunda bilmiyorum tabiki.
Mevki olarak en iyisi Sinan bencede.

Türkiye´nin gelmis gecmis en iyi basketcilerinden bir tanesi o pozisyonda oynuyor. Ibrahim Kutluay... Sinan´da cok iyi bir oyuncu, bizde kendini cok gelistirdi, ama Ibo cok farkli seviyeydi. Türkiye´nin daha basarili bir cok basketcisi var. Bizim icin ne kadar iyi olsada, türk basketbolunu sportif anlamda tasiyan oyunculardan hic olmadi Sinan.

Cok caliskan, ve karakterli bir adam.

Türkiye´nin gelmis gecmis en iyi basketcilerinden bir tanesi o pozisyonda oynuyor. Ibrahim Kutluay... Sinan´da cok iyi bir oyuncu, bizde kendini cok gelistirdi, ama Ibo cok farkli seviyeydi. Türkiye´nin daha basarili bir cok basketcisi var. Bizim icin ne kadar iyi olsada, türk basketbolunu sportif anlamda tasiyan oyunculardan hic olmadi Sinan.

Kutluay okadar iyi olsaydı nba de oynardı . Gitti şansını denedi geç yaşlarda da olsa tokatı yigerek geri gönderildi. Avrupa üst seviyelerde bile sayılmadi belkide. fener medyası özelikle pompalamiş uzun yılar bunu.

Basketbolda Türkiye'nin gururu Hidayet Türkoğlu' dur. Kanada'da yaşadığım için bunu çok iyi biliyorum Toronto Raptor de oynadığı zamanlar burdaki milletin ağzından ismi düşmüyordu ve bu bana büyük mutluluk veriyordu her ismini duyduğumda. Hido diyor başka birşey demiyorlardı.

Basketbolda Türkiye'nin gururu Hidayet Türkoğlu' dur. Kanada'da yaşadığım için bunu çok iyi biliyorum Toronto Raptor de oynadığı zamanlar burdaki milletin ağzından ismi düşmüyordu ve bu bana büyük mutluluk veriyordu her ismini duyduğumda. Hido diyor başka birşey demiyorlardı.

la uydurma hidoyu hic sevmiolardi

Cund anlayamazsın ama sevenleri kadarda sevmiyenleride olacak ben internete istediğimi yazarım sanal alemin böyle birşey kardeşim her yazılana inanmıyacaksın. :D Bana NBA de oynuyan ve Hido kadar meshur olan bir Turk basketbolcu söyle. Hido ne kadarda iyi olsa sen kötü diyeceğinden eminim neyse uzatmayada gerek yok.

Geri
Üst Alt