32 Yaşındaki Drogba mı Gomis mi Kimi Seçerdin?

Hangisini takima koyardin?

• Didier Drogba tabi

Oy: 49 76,6%
  • Gomis abicim Gomis

Oy: 15 23,4%

• Kullanılan toplam oy
    64
Drogba başka seviyenin oyuncusu Gomis, CL'de bekleneni veremez.

Gomis tabiki chelsea satışını unutmadık drogbanin

Bu Alemin Tek Kralı

Gomis süper bir golcü

Ama Drogba bana göre futbol tarihinin en özel forvetlerinden ...

Ikiside apayri güzel. Iyiki Galatasaraya gelme serefine nail oldular.

Futbolcu olarak kıyaslamak imkansız Drogba Gomisin fersah fersah önünde bir forvetti zamanında,Ama Gomis çok farklı bir uyum sağladı buraya onuda bir çırpıda atamıyorsun Galatasaraya verdikleri katkı bakımından da yakınlar birbirlerine Drogba Avrupada çıktığımız turların hepsinde başroldü.

Asıl sorulması gereken ikisi de 18 yaşında, körpe bir genç olsaydı kimi seçeceğimiz olacaktı...

O zaman açık ara Drogba deriz..

5cbf10e15fd04521986fcba8f231d5fe.jpg

0

Son düzenleme:
Ah be ikisi çift forvet oynasa olmaz mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

drogba tabi ki, kapanan takımlara gomis etkisiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

drogba akarrr

Gomis çok iş yaptı daha da yapacaktır...Drogba efsanedir o çok başka seviyelerin adamı...

tabiki drogba,gomis önce fenere gol atsın

Drogba, Van Basten-Ronaldo (Br) dan sonra en beğendiğim santrfordur; başka hiçbir futbolcunun o yaşta trasfer edilmesini istemezdim belki ama Drogba' nın gelişinden büyük haz duymuştum. Gomis o seviyelere ulaşamadığı için 32 yaşında yolu buralara düşmüştür, iyiki de düşmüş tabi...

O bakımdan pek doğru bir konu olmamış; bizdeki halleriyle kıyas daha mantıklı ki o durumda da maç ve kulvar seçmemesi, her daim takıma pozitif enerji vermesiyle Gomis' tir tercihim...

didi 32 yaşında neler yapıyordu ama gomisede hayır demeyiz

Kara Panterim kusura bakmasın çok seviyoruz lakin tabi ki Drogba :) 36 yaşında dahi neler yapabildiğini gördük. İnanılmaz bir tecrübe. Herif tek başına Juventus gibi takımın ocağına incir ağacı dikti.

Geri
Üst Alt