- 28 Kasım 2008
- 16.096
- 4.908
- 2.448
Klişe olacak ama yanında gerçek bir orta saha varken görmek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıktı mı ki düşsün?Covid’den sonra aşırı düştü, Allah korusun bu düşüş covid ciğer ilişkisi falan mı bilmiyorum ama ihtimal düşükte olsa bu kadar düşüş olması normal değil
Yapma bu kadar kötü değildiÇıktı mı ki düşsün?
Takım komple düştü, bireysel olarak değerlendirmek çok doğru değil zaten. Çok etkili olduğu maç çok azdı , pek hatırlamıyorum.Yapma bu kadar kötü değildi
En azından daha çok oyun içinde al veri daha çok yapam pas yüzdesi daha iyi koşu mesafesi ve kondisyon olarak bir tık daha iyiydi bu dediklerim şuan ki mevcut durumundan bir tık daha iyi olduğu anlamında sadeceTakım komple düştü, bireysel olarak değerlendirmek çok doğru değil zaten. Çok etkili olduğu maç çok azdı , pek hatırlamıyorum.

Taylan'la devam diyosun yaniGedson gelirse yedeğe cekilecek ilk kisi Cicaldau olmalı.
Taylan'la devam diyosun yaniTaraftar olarak aci cekmekten hoslanir olduk.
Zira ne bu Casper ile ne gelişmek yerine sürekli geriye giden Taylan ile ne de kalaslar kralı ve sıfır teknikli Berkan ile zor kaliteli futbol.İş gereği 6 yıldır Rusya ve Slav ülkeleri ile çalışıyorum. O perspektiften bakınca buna verilen bonservis birkaç kişiyi baya zengin etmiştir. Bu adamlar bir malı 10 katı fiyata satmaya çalışır eğer pazarlık yapıp kavga etmezsen geçmiş olsun.kabul edelim guzel kaziklandik
Çıktı mı ki düşsün?