#33 Alexandru Cicâldău

Yetenekli ama mental olarak sorunlu adamlara yıllarca paralar yedirdik, yıllarca onları tartıştık, kavga ettik ama bu kadar hiç bir özelliği olmayan ve taraftarı aynı görüşte toplayan bir hücüm oyuncusu görmedim. Ulan sırf koşsun diye alınan t.cigerci, berkan hatta mustafa sarp senden daha cok sorumluluk almıştır lan bizim için. Senin cool tavırlarını seveyim ben, 2 top dürtüp top kaybı falan yapsaydın da görseydik o cool hareketlerini.

Şu adamı Belhanda'nın yerine getirince sevinen ahrazsaray topluluğu vardı gerçekten özetimiz bu :D

Belhanda bizde bu adana demirde olsa iki takımın sıralaması net değişirdi.

Uzun zamandır bu kadar kötü oyuncumuz olduğu hatırlamıyorum. Her maç 10 kişiyiz bu takım daha ne kadar dayanacak. Sözleşmesi direk feshedilsin transfer süreci başından sonuna kadar soruşturulsun.

Temmuz ayında ekşide başlığı açılmış forumda konusunu da açmıştım kapatılmıştı.

8 Fener maçında 0 mağlubiyet alan oyuncuyu gönderip yerine bunu alan ve buna sevinen Galatasaray taraftarına bunlar müstehak maalesef. Her şeyi zamanında söyledik. Taraftara küfür ediyormuş, etsin. Bu adam oyunuyla bize küfür ediyor zaten...

Yazdıklarım duruyordur. Geldikten sonraki dönemde Cicaldau’nun ümitliydim.

Çok ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım. Tamamen bir hayalete dönüştü.

Pozisyonunu kaybetmiyor ama defansif olarak hamle yapmıyor, omuz atıp topu alamıyor, ofansif olarak da çok yetersiz. Büyük hayal kırıklığı yarattı bende.

Eğer alıcısı varsa Morutan ile birlikte satılmalılar. Mümkün olan en düşük zararla bu dönemi geçmeliyiz.

Bu adami ve Morutan’i izleyen ve teknik ekibe oneren scout su an ne dusunuyor acaba.

Bitik Arda bile bundan daha iyi oynadı. Her maç istikralı bir şekilde sahada kayboluyor.

Bu macta ortaya ceviremedigi top sonrasi kicina tekme vurulup soyunma odasina yollanmaliydi

Geri
Üst Alt