#33 Alexandru Cicâldău

Geçen gün oynanan Trabzonspor maçında Hamsik'in Visca'ya attığı bir pas var. Cicaldau aynı pası atabilir miydi çok merak ediyorum. Hamsik gibi bir futbolcu bulabilseydik şimdi nereden baksan 20 puan daha fazlamız olurdu.

Geçen gün oynanan Trabzonspor maçında Hamsik'in Visca'ya attığı bir pas var. Cicaldau aynı pası atabilir miydi çok merak ediyorum. Hamsik gibi bir futbolcu bulabilseydik şimdi nereden baksan 20 puan daha fazlamız olurdu.
Ama projemiz var bizim. Almayız böyle üstadlar.

Şaka bir yana ulan yine gençlere yatırım yap ama önce iskeletini tecrübeli isimlerden oluştur, sonra kenarlara gençleri serpiştir. Yoksa böyle düşmemeye oynuyorsun.

Ama projemiz var bizim. Almayız böyle üstadlar.

Şaka bir yana ulan yine gençlere yatırım yap ama önce iskeletini tecrübeli isimlerden oluştur, sonra kenarlara gençleri serpiştir. Yoksa böyle düşmemeye oynuyorsun.

Hamsik'i alsaydık demiyorum tabi çünkü adam gelmiş 35 yaşına. Bu sezon iyi oynar, diğer sezon yaşından dolayı performansı düşer. Ama mesela Trabzonspor'un orta sahaya bakıyorum Dorukhan, Türk, 26 yaşında ve sezon başında bedelsiz geldi. Siopis, 28 yaşında, ön liberoda bütün kirli işleri çok güzel yapıyor. Ofansif olarak Bakasetas. Bu adamlara çok cüzzi ücretler verildi. Cicaldau tam bir kapalı kutuydu ve olmadı maalesef.

Berkan ve Cicaldau kendi arasında paslaşırken bile pas hatası yapıyor nerdee öyle kilit pasları filan atabilsinler

Hamsik'i alsaydık demiyorum tabi çünkü adam gelmiş 35 yaşına. Bu sezon iyi oynar, diğer sezon yaşından dolayı performansı düşer. Ama mesela Trabzonspor'un orta sahaya bakıyorum Dorukhan, Türk, 26 yaşında ve sezon başında bedelsiz geldi. Siopis, 28 yaşında, ön liberoda bütün kirli işleri çok güzel yapıyor. Ofansif olarak Bakasetas. Bu adamlara çok cüzzi ücretler verildi. Cicaldau tam bir kapalı kutuydu ve olmadı maalesef.
Bakasetas'ı aldırmamış Terim hocamız. Yunan düşmanlığı tuttu sanırım.

Dorukhan'ın da menajeri Ahmet Bulut olmasa bizdeydi diye düşünüyorum. Çünkü çok boşta takıldı.

Oyunun kalbi olan orta sahada bir 'etkisiz eleman'. Önünde de 36-37 yaşında iki veteran...Ve biz bunlarla, ne olursa olsun dönemsel form düzeyi yüksek FB deplasman derbisinden olumlu bir sonuç bekledik!..Taraftarlık güdüsü böyle bir şey, bir noktadan sonra mantık işlemiyor...

Takımın geri kalanı da malum; Marcao-Nelsson-Kerem' i çıkar, Altay dan bir farkı yok bu kadronun ki geri kalanlar için konuşacak olursak, daha kötü bile olabiliriz hatta...

ft gitmeden italya 2.liginde oynayan rumen kanat istiyordu
herif 2 gol mü ne atabilmiş 25 30 maçta
bu adam için de 8 10 milyon muhabbetleri havada uçuşuyordu
paralel evrende muhtemelen o herif için de küfrediliyordur şu an
allahtan mevcut evrende allah bizi korumuş

Oruçlu ve göbüşlü Feghuli kat ve kat daha futbolcu bundan mukayese bile edilemezler. Neyse onun yerinede 3.sınıf bi rumeni takviye ederiz seneye!!

Geri
Üst Alt