#33 Alexandru Cicâldău

Ahahaha teklif bile yok herife düzgün 6.5 milyonluk kazık birileri tarafından temiz girdi biz satamayız sözleşme sonuna kadar bu hayaleti kesin

Bazıları ne diyodu kar ile satıcaz fiyodu italyaya ahahaha evet sattık gerçekten çok başarılı bir transfermiş casperoğlu

Bu transferde kimin emeği var taraftar karşısına çıkıp bi an önce hesap vermeli

İsim zikretmek istemiyorum birileri kudurur kesin

mitrita diye bi topçu vardı aynı takımdan çıkan onu örn göstermiştim benzerlik açısından sanırsam ki bu da onun gibi bir israf çıkacak

Bizimkisi hayal Yunanlar muhtemelen mal olmadigindan gerceklesmez bu is. Yalniz bence Italya'ya opsiyonlu kiralanabilitesi olan bi adam bu ya. 5m kazansak Sotiris'in parasi cikiyor iste
Hellas verona peşinde şuan sotiris'in, ilk teklifleri reddedilmiş 5-6 civarında ikinci bir teklif yapacaklarmiş. muhtemelen onlar alır gibi

Hellas verona peşinde şuan sotiris'in, ilk teklifleri reddedilmiş 5-6 civarında ikinci bir teklif yapacaklarmiş. muhtemelen onlar alır gibi
Bence de 5-6 gibi bi fiyata biter bu transfer. Yazik oldu. Adamlar hem Barak'i hem Ivan Ilic'i satacaklar zaten, paralari da olacak dakika da verirler. Uzun aradan sonra bi topcunun videolarina bu kadar yukselmistim

Keşke Antalyaspor'a gitse. Yanına Ömer Bayram, sade Ömer ve Luyindama'yı da alsa.

Ne güzel olur.

Geri
Üst Alt