#33 Alexandru Cicâldău

Sorumluluk alınc anlarız tam olarak akmadı kokmadı pası seri ama temposu düşüktü ilk maç daha beklemek lazım, iyi çıkması şart çok ihtiyacımız var

Kaç senedir takip edilen oyuncu, uyum sorunu yaşayabilir ama kalitesi tartışılmaz bence.

Ben ilk maç begenmeyenlerdenim ama adı üstünde ilk maçı..Sevdiğim yanı güvenilir bir topçu olması basit oynuyor kolay top kaybetmiyor ve en önemlisi cılız görünmesine rağmen ikili mücadelelerde kolay ezilmiyor.. Sevmediğim yani ise oyun içinde çok kaybolması oldu ilk yarı bir ara adını bile duymadım ..
Bu arada cagneye attığı pas kesinlikle bilinçli değildi muhtemelen feghouliyi düşündü tabi bu demek değil ki böyle paslar atamaz yeri gelir daha iyisini de atabilir... .3-5 maç daha izlemek lazım sağlıklı değerlendirmek için Rumen ligi vasat olsa da bu herifi yıllardır yılın 11ine boşa secmezler diye düşünüyorum..

Hem olumlu hem de olumsuz yorum yapmak icin oldukca erken. Birkac lig ve Avrupa maci daha gormek gerekiyor. TS maci hedef mac olabilir daha saglikli degerlendirmek icin.

7 ikili mücadeleden 6sını kazanmış, nasıl fizik kalitesi şu çöp ligin çok altında oluyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bazı yerlerde belhanda vol 2 gibi yorumlar görüp kicimla gülüyorum.. Abi bir kere bu adamın en büyük artısı garantici olması tıpkı PVA gibi top buna gelince saçma sapan birşey yapmayacağını biliyorsun.. Belki ileride başka yonunu beğenmeyip kötü konuşuruz orası ayrı ama belhanda ile 1 gram alakası yok..

idare eder. ama satıp para kazanmak gibi şeyleri aklınızdan çıkarın.

Geri
Üst Alt