#33 Alexandru Cicâldău

bugün iyiydi, kendisi gibi teknik ve akıllı 2-3 oyuncu katılsa daha çok iş yapacak.

bire bir görüşülüp sorumluluk alması anlatılmalı. hala çekingen gibi.

Adam pas oyunu denilen olayı gayet güzel oynuyor işte

Çiko gibi ileride iki kişi daha olsa

İlk yarı 3 atmıştık

Ben İlk Maçlarına Ragmen Begendim En Çok Beğendiğim Olayı Topu Alırken daha Pasını Kafasında Hazırlıyor Dahada İyi Olacak Özgüveni Artıkça Dahada Cesurlaştıkça Kalitesini Ortaya Koyacak

Cok kosuyo fakat temassiz oynuyo temiz pas atiyo ama genelde tek pas yapıyo o paslar hic oluyo calim atmiyo sadece onunu bosaltmak icin atıyo fakat o ara sut cekmeyip tekrar pas atiyo..Simdilk sneijderin sut cekmeyeni gibi..Sut cekse cok kolaylasacak isi i

Daha takımla 2. maçı adam hazırlık maçına bile çıkmadı avrupa maçlarında da olmayınca belli konularda handikaplı başlamış olduk hem oyuncuların bireysel performansı hem de takım olarak şu sıkışık takvimde herkesten verim almamız şart

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen maça göre biraz daha maçin içindeydi. Topu iyi kullanıyor biraz daha sorumluluk alması lazım.

Bence beğenmeyen herkesi ilerleyen haftalarda çok ters köşeye yatıracak. Müthiş hızlı düşünüyor. Daha fazla maç oynaması lazım bir de biz yıllardır doğru dürüst orta görmüyoruz ondan mıdır bilemiyorum da kornerleri falan acayip güzel açıyor bana öyle geldi yani.

Çok kaliteli oyuncu müthiş transfer. Bugün bayıldım adama o kadar hızlı düşünüp o kadar hızlı açıyorki oyunu hayran kaldım. Takım eğer üstümüze lanet gibi çöken oyun kurma problemini çözerse çok iş yapar. Bence bizim takımın üzerinde futbolcu ve biraz Avrupa liginde kendini gösterirse gelecek sene transfer yapar tutamayıp biz bu çocuğu. Bu son yazdıklarım Nelson ve Boey için de geçerli...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyiydi bugün daha da iyi olacaktır aslanım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cicaldau futbol bilgisi turnusolu olacak bence, Cicaldau'nun oyun hızından çok gerideyiz adam bizim yavaş futbola baya ters.

Geri
Üst Alt