#33 Alexandru Cicâldău

Romanya'da teknik direktörlük yapan Yüksel Yeşilova:

"Yetenekli bir futbolcu ve iki ayağını da kullanabiliyor. Ancak handikapı, biraz ağır. Galatasaray seviyesinde midir? Doğrusunu söylemek gerekirse biraz şaşırdım. Cicaldau için 6.5 M € çok fazla."

🔗 Milliyet

"Yetenekli bir futbolcu ve iki ayağını da kullanabiliyor. Ancak handikapı, biraz ağır. Galatasaray seviyesinde midir? Doğrusunu söylemek gerekirse biraz şaşırdım. Cicaldau için 6.5 M € çok fazla."

🔗 Milliyet
Yahu rumen 2. liginde çalışan adam biliyor ama TR nin en iyi takımının transfer ekibi bilmiyor 6,5m çok fazla olduğunu. Umarım beklediğim gibi ligde bu çocuk coşar ve hepinizin ağzını kapatır. Çok umutluyum bundan.

Bana kalirsa "iyi" bir takimda cok faydali olabilecek bir oyuncu. Aldigimiz diger genc isimler gibi. Ama kaos futbolunda hepsi birkac ayda cop, les ilan edilir. Marcao, Boey, Kerem, Mohamed, Cicaldau, olursa Gedson ve Berkan ve ayrica altyapidan gelen isimler. Hepsi icin endisem ortak. Bu jenerasyonu harcamak cok agir bir darbe olur camiamiza.

Adam çıkar oynar, gol atar ve attırır, ortalama 10 gol 10 asist yaptırır. Ödenen para umrumda bile olmaz. Performansı iyi çıkarsa helali hoş olsun deriz.

🔗 Milliyet
Ben de şaşırdım. Başkasına gelince 3-4 milyon çok diyenler buna sesini çıkarmadı.

Her sene başka bir transfer politikasına yöneliyoruz. Bir sene kiralıklara yöneldiğimiz gibi bu sene de genç diye tutturduk gidiyoruz. Bana göre önemli olan kiralık, genç, tanınmış, tanınmamış vs. değil, oyuncunun takım için en doğru isim olması.

İlk sezonunda 15 gole ( gol + asist) katkısı olsun öpüp başımıza koyarız. Bence bu tür istatistikleri yapacak yeteneği var. İnşallah uyum sorunu yaşamaz aslan parçası. Performans verdikten sonra oyuncu satmayı becerip becerememek yönetimin işi. Bize düşen destek

🔗 Milliyet
Stancuda da benzer yorumlar ciktiginda inkar etmistik sonu benzemez inş

Videolarından edindiğim izlenimle, bir an aklıma İliç geldi. Bunu paylaşmak için başlığa girmiştim, bahsedilmiş bile...Aynı onun gibi, çabuk sayılmasa da 'step orientation' stilleri neredeyse birebir aynı gibi geldi bana...

🔗 Milliyet
Doğru söylemiş Yüksel hoca.. bu kadar hantal bir oyuncuya bu paraları vermek akıl karı değil..

Videolarından edindiğim izlenimle, bir an aklıma İliç geldi. Bunu paylaşmak için başlığa girmiştim, bahsedilmiş bile...Aynı onun gibi, çabuk sayılmasa da 'step orientation' stilleri neredeyse birebir aynı gibi geldi bana...
İliç koşu hızı olarak pek iyi olmasa da hamle çabukluğu (şut ve pas) üst düzey idi.. bunda her ikisi de yok..

İliç koşu hızı olarak pek iyi olmasa da hamle çabukluğu (şut ve pas) üst düzey idi.. bunda her ikisi de yok..
Öncelikle Cici'yi hiç izlemedim

Hakkında bilgi sahibi değilim

Ama videolardan izlediğim kadarıyla hiç yavaş bir topçuya benzemiyordu renktaş

Sen izledin mi kendisini

Gerçekten çok yavaş birisi mi?

Yok katılmıyorum, ben o bakımdan da eşdeğer gördüm. Top hakimiyeti ve dripling bakımından Cica net daha iyi görünüyor...Burada görmek lazım elbette, tırt Rumen ligi ölçü olmaz...

Öncelikle Cici'yi hiç izlemedim

Hakkında bilgi sahibi değilim

Ama videolardan izlediğim kadarıyla hiç yavaş bir topçuya benzemiyordu renktaş

Sen izledin mi kendisini

Gerçekten çok yavaş birisi mi?
İzledim videolarını, Selçuk İnan hızında bir adam.. Selçuk zekası ve pas tekniği ile kapatıyordu açığını.. bunun oyun zekası be saha görüşünü bilmiyoruz henüz.. daha önce de yazmıştım: Birçok özelliği olsa da, sıradışı hiçbir özelliği olmayan bir oyuncu..

Geri
Üst Alt