#33 Alexandru Cicâldău

düz 1 oyuncu gibi.

birkaç maç daha takip etmekte fayda var

Super pasif oynadi. Arda’nin onun yerine girmesi bile biraz hareketlilik getirdi. Umarim kendine guveni cabucak gelir yoksa onumuzdeki seneye nereye satariz muhabbetti 2 aya baslar.

Ilk mac itibariyle begenmedim. Galatasaray seviyesinde olan bir oyuncunun extra ozelligi olacak. Bu adam agir, temposuz. Ayagi temiz ancak araya hemen hemen hic top atmadi.

65 milyon TL veriyorsan en az bir üst düzey özelliği olmalı oyuncunun, hiçbir özelliği yok düz anadolu topçusu bu malesef, yine bir terim kazığı

3-4 maç daha izlemeliyiz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Cica'ya özel bazı pas istasyonları düşünülmeli. Kısa paslarda çok daha başarılı gibi. Öyle direkt al koy takımda oynasın izlenimi pek almadım. Bir süre sonra DOS şeklinde top dağıtımında kullanılabilir gibi. Topu çabuk alıp kullanıyor. Bilemedim, daha fazla izlemek lazım.

Ayağı temiz ama ekstra işler yapabilecek bir adama benzemiyor gibi geldi bana ilk maç itibarıyla. Bekleyip göreceğiz.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gündoğan tipi bi 8.5 heralde bu oğlan. çok daha fazla ceza sahasına girmeli, 10-12 golü bi şekil yapamazsa ilk sezonu hayal kırıklığı olur.

Geri
Üst Alt