#33 Alexandru Cicâldău

aslında rakibe bastığında etkili pres yapıyor ve top kapma yüzdesi yüksek.

size mantıksız gelecek ama kendisi dos mevkisinde de oynayabilir (daha önce oynamış). sadece tempoya ihtiyacı var. şuanda dos mevkisi için temposu yetersiz.

oyun temposu mental mi yoksa fiziksel bir özellik mi bilmiyorum ama eğer sonradan gelişiyorsa bambaşka bir adam izleriz. eğer değilse ve fiziksel üst sınırı buysa ötesi yok. yetenekli ama tam verim alamayacağımız bir topcu olur gibi.

noldu renkdaş açtığın şeyini görünce mi gülme tuttu .
Emre Akbabayi ben severim ama Emre akbaba gibi gucsuz degil .7 ikili mucadeleye girmis 6sini kazanmis.5 tane sahipsiz top calmis.Ve en onemli ozelligi bizim futbolcular topu ayagina aldigi zaman iki kere 3 kere durtuyor adam topu ayaginda tutmuyor fazla Yaraticilik acisindan kisir gibi Gorundu ama Diagneye asist yapti .Bu yonlerine baktigimizda Emre Akbaba ile Alakasi yok .Yeterli mi degil mi ilerki zamanlarda gorucez ama sen ilk macinda boyle sacma sapan yorum yaparsan adamda Guler sana boyle.

İçinden bir İliç çıkacak izlenimi veriyor, inşallah onun kadar katkı verir

Belhanda ilk maç şov yapmıştı sonunu gördük. Bu tarz oyunculara biraz zaman verme taraftarıyım. Ben kendisini beğendim.

İlk maçına göre bende beğenmedim ama beklemek lazım biraz daha

Gol ve asistten ziyade takımı maestro gibi yönetsin,sorumluluk alsın ve baskın oynasın istiyorum,silik adamlardan,asistin asistini yapanlardan bıktım,hoca taktik gereği bilerek kötü oynamasını istiyocuların bahanelerindende sıkıldım

Geri
Üst Alt