#33 Alexandru Cicâldău

Feg baltalıyor bu durumu

malesef hem feg hem kerem.
onceki lig macinda da benzer durumlar. hem o mac basliginda hem bu macin ilk 11 basliginda deginmistim. yine bir sey degismemis bu denklem ozelinde.

cica'ya genel anlamda bu mac ozelinde donersem nacizane;

3 korner kullandi yanilmiyorsam. 3u de hedefe ulasti stoperlerimiz kafayla auta yolladilar yanlis gormediysem.
sneijder sonrasi ilk defa bu tur bir korner etkili kullanan ayaga sahip oldugumuzu hissettim bu 3 korner ozelinde.

gelmeden once, bu yonune de vurgu yapmistim. keske sagdan attigimiz kornerleri de kendisi atsa, pva oradan sorumlu gordugum kadariyla.

akan oyunda, tek pas, sade basit efektif dikine hizli dusunup topu yerdne yollamasi cok iyi di, az biraz sagindaki solundaki oyuncular kendisini takip etse pas tercihinde,, cok iyi atak olusumlari olacak...

direkten donen topunda vurusunu begendim. diger tarafa vursa idi orda diagne ve stoper kapamisti aradan gondermesi risk idi,,, en guvenli ve acik yolu denedi kaleciyi gecti top fakat direkten dondu,,donen duzgun vurusu feg guzel tipledi.

yine golumuzde parmagi oldu ... nazar degmesin. aynen devam 2.yari umarim arkadaslari daha cok gorur kendisini.

Havada dönüp bomba gibi düşen ortaları muhammedi gol kralı yapar çok iyi ortalıyor. Keremle ve morutanla çok uyumlu olurlar ayrıca. Ki maçta görüyoruz ayağında top tutmayan futbolcu gibisi yok. Tam taktik ve görev adamı. Aldığı topu direkt vermesi gol fetirdi üstelik o tek pasını kendi gole çevirecekti ama olsun bu son cümle yetiyor anlatmaya Maşallah.

Fener de böyle bir oyuncu vardı hatırladınız mı?

Duran toplarda kornerlerde çok etkiliydi. 90 dk goremezdiniz bir pas atardı maçı aldirirdi. Hah işte bildiniz. O alexti... Bu arkadaş da ayni akıbeti yaşayacak gibi. Tektop reis. Başarılı olmanı o kadar çok istiyorum ki izlemesi keyif veriyor.

Fener de böyle bir oyuncu vardı hatırladınız mı?

Duran toplarda kornerlerde çok etkiliydi. 90 dk goremezdiniz bir pas atardı maçı aldirirdi. Hah işte bildiniz. O alexti... Bu arkadaş da ayni akıbeti yaşayacak gibi. Tektop reis. Başarılı olmanı o kadar çok istiyorum ki izlemesi keyif veriyor.
Bu pres yapıp, top da kapıyor.

Tam bir avrupa oyuncusu. Bizde cok is yapacagini sanmam cunku hizli dusunup hizli oynuyor iyi bir takimda is yapar.

Geri
Üst Alt