- 1 Mayıs 2018
- 53.172
- 43.565
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam villareal sevilla tarzı bi adambaya iyi herif, çok kalmaz.
Tam bunu yazmaya gelmiştim.Tam villareal sevilla tarzı bi adam
sevilla izliyor bizim ligi sezon sonu direk çökerlerTam villareal sevilla tarzı bi adam
İçeri koşu atmayı daha çok yapar ama bence zorunluluktan kendini göbeğe attı ileri gitmedi fazla bence. Çünkü bi ara ortasaha çok boşalmıştı, berkan da 5. dkda sarıyı yiyince sertlik falan kalmadı. Şerefsiz hakemler her maçta ilk pozisyonda ortasahalarımıza sarıyı yapıltırıyorBegendigim diger oyuncumuz. Biraz daha cesur olmali, sut denemelerini arttirmasi ve iceri daha cok driblle etmesi grekiyor. Yay civarinda bekliyor, bu da sorun degil ama zaten ihtiyacimiz olan iceri kosular. Ozellikle cok kritik toplar kapti, devaminda degerlendirebilecek kalitemiz olsaydi cok farkli bir skor olurdu bugun. Devam Cica.
İçeri koşu atmayı daha çok yapar ama bence zorunluluktan kendini göbeğe attı ileri gitmedi fazla bence. Çünkü bi ara ortasaha çok boşalmıştı, berkan da 5. dkda sarıyı yiyince sertlik falan kalmadı. Şerefsiz hakemler her maçta ilk pozisyonda ortasahalarımıza sarıyı yapıltırıyor
Değişiklikler gerçekten faciaydı. Emrek hadi sakatlandı al taylana morutanı at sağa 15-20 dk bi öyle oyna. Eminim öyle oynasak bi gol sıkıştırırdık. Ondan sonra babelini mi aytaçını mı alacan ne yapıosan yapBerkan'in ikamesi de var. Ikinci yari basi onu cikarip Taylan'i alabilirdi. Ben anlamiyorum gercekten hocanin tercihlerini, ozellikle son zamanlarda. Diyorum kendi kendime; "lan biz bilmiyoruz bu isi sanirim yani bu yasa kadar ogrenememisiz sonucta Terim, tecrube." ama oyle yazsamda boyle yazsamda o hamleleri yapmazdim. Bu adamin da verimliligi dustu. Emre K ile de cok iyi uyum yakaladilaklarini soylememe gerek yok sanirim.