#33 Alexandru Cicâldău

Değişiklikler gerçekten faciaydı. Emrek hadi sakatlandı al taylana morutanı at sağa 15-20 dk bi öyle oyna. Eminim öyle oynasak bi gol sıkıştırırdık. Ondan sonra babelini mi aytaçını mı alacan ne yapıosan yap

Dedigin gibi skor acildiktan sonra bende isterim ileride top tutabilecek, tecrubeli faul alabilecek kart alabilecek bir oyuncu alinsin. Yani dk45 bir de. Hoca beni cok sasirtti bugun. Bir de bu oyuncuyu kendisi cok istedi. O konuda sorun olmadigina eminim.

Çöp demiştim ama sanırım bana bu dediğimi yutturacak. İnanılmaz bir oyun aklı var. Saha görüşü muazzam ötesi. Bir tık lige alışması lazım. Şayet Gustavo 6 numarada iyi bir performans gösterirse bu çocuk hem skor hem asist olarak liderliği ele alır.

Çöp demiştim ama sanırım bana bu dediğimi yutturacak. İnanılmaz bir oyun aklı var. Saha görüşü muazzam ötesi. Bir tık lige alışması lazım. Şayet Gustavo 6 numarada iyi bir performans gösterirse bu çocuk hem skor hem asist olarak liderliği ele alır.
Bu çocuğun arkasında melo yanında gedson gibi 2 kişi olsa hücumda muazzam derecede fark yaratır geriye de bu kadar çok gelmez

Pek göze batmadigi ve gösterissiz oynadigi icin kötü oynadi diyenler oluyor ama bu herif bizim takimin gizli kahramani. Hoca bunun ve Morutan icin dogru kullanim seklini buldugu an bu herifler bu takima level atlatirlar.

Dogru kullanirsak bu adam cok rahat double double yapar bu sezon lig'de.

Bu çocuğun arkasında melo yanında gedson gibi 2 kişi olsa hücumda muazzam derecede fark yaratır geriye de bu kadar çok gelmez
Kesinlikle katılıyorum. Son 2 maçtır dikkatlice izliyorum oyunun her yerinde var. Bu gün yediğimiz 2. golde bile tam olması gereken yerdeydi. Ki o pozisyonda çok geriden bir koşuyla geldi. Boey ve bu çocuk net güzel paralara satılır prime liglere.

Demek ki videolara gore karar verilmemeli. Videolarinda sadece gol ve asist oldugundan net 10 numara diyordum ama mucadele gucu de cok iyi.

Şu Assunçao bir girsin bakalım sahaya o girince sanki daha iyi de olacak diye bir his var içimde. Bugün rakibe doğru alan da doğru baskı yaptı ve ilk gol bu sebepten geldi.

Takımın Beyni.

Daima oyunda olmalı...çok zeki ve teknik bir oyuncu.

Bence iyi üstüne koyarak gidiyor böyle devam ederse çok rahat transfer yapar.

Tam bir çift yönlü ortasaha, tekniği mücadele ve fizik yönü avrupalıların aradığı cinsten. Eğer bizim takım bunu parlatabilse 20 milyona çok rahat satarsın ama tabi bu mümkün değil, bizim kaos ve saçma futbolumuzda değeri ortaya zor çıkar. Aldığımz paraya ispanya ligine satarız ilerde.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt