Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi yerine de Dennis Man oynuyordu.Normalde hep ilk 11 çıkıyordu. Bu maç Romanya taktik değiştirmiş Almanya'ya karşı ve 5'li çıkmışlar o yüzden ilk 11'e alınmamış ki bence Stanciu yerine oynayabilirdi ama 2. yarıda Stanciu yerine girecektir. Ermanistan takımına karşıda ilk 11'e dönecektir bence. Morutan'ın ise Hagi veya Mihaila'yı kesmesi zor.
Evet normalde Mihaila sol kanat, sağ kanat Denis Man yani Morutan'ın kesmesi gereken adamlar Hagi ve Denis Man ki sanırım Denis Man korana çıktığı için kadroya alınmamış. Morutan'ın ilk 11 şansı zor o yüzden.Hagi yerine de Dennis Man oynuyordu.
Cevap basitNiye oynamadı acaba
Adam 11 topçusu ne diyorsun rtaş, stanciu ile beraber merkez oynuyor hep, bu maça özel bişeydi heraldeCevap basit
Marin de stanciuda cicadan iyi topcular hagi ise guncel formasyonlarinda hem morutsandan hem dennis mandan iyi adam potansiyellerinden bahsetmiyorum bu arada guncel durumlari hakkinda konusuyorum
Lakin bizim forumda nedense bu iki eleman dunya yildizi ilan edildi bi an ben de anlamadim fakat abartildiklari kadar iyi degillee
KOMIK ŞEYLER MI GÖRÜYORSUN KANKA
Formasyon degisikligine gittiler rengim onu diyorum benAdam 11 topçusu ne diyorsun rtaş, stanciu ile beraber merkez oynuyor hep, bu maça özel bişeydi heralde
1 tane Toraman bir arkadas var. Boeyden sonraki hedefi olmusne bu mozart version 2.0 mı
Zaten bir ayağın çukurda ittirmemize bakarolay benim üzerime yıkılacakmış gibi hissediyorum.
Evet kank.KOMIK ŞEYLER MI GÖRÜYORSUN KANKA