#33 Alexandru Cicâldău

2. belhanda bu adam. tartışılır durur.

istikrarlı bir belhanda "bence" daha faydalı.
Belhandanin getir goturunu yapar. Belhanda bir kere rakibimize ara pası atacak kadar teknik ve oyun görüşü olan bir dopcudur. Tesuf ederiz.

Ben bu herifin yaptığı her şeyi çok beğeniyorum ama bu adam yaptığı şeyleri cok az yapıyor, sorumluluk alamıyor, karakterinde yok. Bizim taraftar icin bir futbolcu hata yapmiyorsa kral oluyo direk ömer,diagne gibi maçı çevirmek için kıçıni yırtan adamlar hata yapıyor diye çöp oluyor. Herseyin ortasini bulmak lazım tamam cok cool oyuncu ama fazla cool.

Belhandanin getir goturunu yapar. Belhanda bir kere rakibimize ara pası atacak kadar teknik ve oyun görüşü olan bir dopcudur. Tesuf ederiz.
o nu birak, bu vardi adana yenilip duruyordu, yoktu adana kazaniyordu. döndü yine yenildiler xd

Template public:_media_site_embed_twitter not found. Try rebuilding or reinstalling the s9e/MediaSites add-on.

Pozisyon didiklenmeye başlanmış yine. Normal paslara bile havalara uçuyor taraftar çok ilginç. Bakasetas bizde olsa tanrı muamelesi görecekti herhalde. Düşük profil sahada varlığı yokluğu belli olmayan adam birde takımın yıldızı vay halimize. Oynamasında diyemiyorum yerine oynayabilecek kimse yok. Adı sanı duyulmamış adamlara milyonlarca euro para saçıldı.

Template public:_media_site_embed_twitter not found. Try rebuilding or reinstalling the s9e/MediaSites add-on.

Videoya gore Cicaldaou maestro, takimin kalani kutuk. Pas attigi bir adam da topu dogru degerlendiremez mi kardesim?

Sent from my iPhone using Tapatalk

bazen savunmak istiyorum istiyorum ama savuncak bişey bulamıyorum komik tarafı orda

9 ikili mücadeleden birini kazanmışş yavv.. allahım bu ne

ulan sorsan forumdaki herkes ortasahanın yetersiz olduğuna katılıyor. hatta bence çoğu anadolu takımından da hallice.

ee bu arkadaş forvet, santrafor felan mı oynuyor? kimsenin kötü ya da leş dediği yok zaten.

sezon başından beri giresunspor, konyaspor vs. takımlar dahil hangi maç ortasahayı domine ettik? cicaldau burada anlatılan kadar extreme bir oyuncu olsa en azından bir 45 dakika ortasahayı kazanırdık sanırım.

kadro kalitesi o kadar rezalet ki az biraz ayağı düzgün topçu çölde vaha gibi geliyor. aynı geçen sene düz koşamayan takımda keremi izlemek gibi.

ortasahaya en az 2 tane fernando - melo - selçuk seviyesi kaliteli topçu lazım. bu isimlerle cicanın performansı da artacaktır.

fakat kendisi asla bir prime selçuk ya da sneijderin sol ayağı olamayacaktır.
Imza

Ben cicayi takımın kalanından ayrı tutuyorum kesinlikle üst düzey bir oyuncu en büyük sorun bizim ne oynadığımızin belli olmaması.. Pozisyonların %80 inde hep doğru tercihte bulunuyor takımdaki karmaşaya isyan eden tek isim taktiksel olarak.. Taylan Berkan hücum aksiyonlarında 0 a yakın kerem aşırı formsuz morutan desen bazen çok vasat bazen messi gibi oluyor önündeki Halil çok bencil herif resmen bir hicligin ortasında..Bu bahsettiğim isimlerden Taylan dışında hepsi yeterli oyuncular ama başlarında onları üst seviyeye taşıyacak sisteme sokacak bir hoca yok maalesef...
Hep isimler eleştiriliyor geçen yıl Etebo kötü Taylan yetmiyor Onyekuru olmadı saracchi sakat derken bu yıl gelenlere de bok atılıyor..Seneye sıfırdan takım kurar onda da oyuncular boklanir 2 gün sonra.. Hep mi yeteneksiz oyuncu alıyoruz arkadaş bakasetas bugün Terim'in elinde olsa Alanya kazığı derdik muhtemelen

Sofascore uygulamasına girdim. En iyi oyuncular kısmında bakıyorum.
Ortalama sofascore reytingi de ilk 50de yok
2 gol ile 36. Sırada
Asistle ilk 50de yok
Penaltı 1 gol
Serbest vuruşta gol yok
Maç başına şut ilk 50de yok
Gol pozisyonuna girmede ilk 50de yok
Maç başına anahtar pasta ilk 50de yok
Maç başına ortalama uzun pasta ilk 50de yok
Maç başına başarılı top sürme ilk 50de yok
Maç başına top çalma ilk 50de yok
Maç başına top kaybı 13.1 ile 45. Sırada

Muazzam oynuyor muazzam

Muazzam ötesi, 2 sene sonra Kayserispor ayarında bir takım ile Türkiye kariyerine devam eder.

Skor katkisi vermiyor diye elestirmek sacma bence, suan 8 numara oynuyor zaten. Bu adam yarın sakatlanirsa görürüm ben bizim takımı, o zaman değeri anlaşılır.

Culio bu adamdan daha efektif bir oyuncuydu.
Bakın asla kötü bir oyuncu demiyorum. Çıkacağı max verimlilik top dönem adem ljajic seviyesi olur.

Bir kere adam çok hızlı düşünüp reaksiyon verip pası saniyesine çıkarıyor. Top tepme gibi bir huyu yok. Ayrıca yorum yapanların çoğunun maç izlediğini bile düşünmüyorum. Adam topu aldığında anında yanında iki adam bitebiliyor ve buna rağmen kısa uzun farketmez topu adrese gönderiyor. Bizim takım doğru yerde doğru adama pas atma konusunda beceriksiz. Takımda skor katkısı yapacak posizyonda oynamıyor. Selçuk İnan gibi bir performans gosterebilmesi için yeterli seviyede on tarafta yok. Bu sene olmasada bir sonraki yıl takımda agirligini gösterecektir. Kendisi yetenekli ve ona göre oyun planı ile skor da yapar kariyerde.

Kendisini çok beğenmiyorum ama Belhanda'dan kötü demek de doğru değil. Faydası pek yok ama Belhanda gibi takıma zarar da vermiyor en azından. Kendisinin yerine Bakasetas'i isterdim.

Geri
Üst Alt