- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah var hayvan gibi pstopu dürtse clip alıyorlar yw
normal aga yw dün razvan bundan 12 tane attiAllah var hayvan gibi ps
Siltopu dürtse clip alıyorlar yw
SilKuş gibi sanki dimi
Sen neden boylesin begendigin adamlari belli bir sure sonra elestirip duruyorsun topu durtmekle alakasi yok bunun mukemmel pas atmis adamtopu dürtse clip alıyorlar yw
adam osursa clip alıyorlar twde üstat o yüzden şey ettimSen neden boylesin begendigin adamlari belli bir sure sonra elestirip duruyorsun topu durtmekle alakasi yok bunun mukemmel pas atmis adam
Oyuncularımızı rahat bırak youssoufadam osursa clip alıyorlar twde üstat o yüzden şey ettimpas normal bence bana normal geldi dünki maçı izlerken
(. hala beğeniyorum cicayı bu aralar formsuz bulduğum için eleştiriyorum sadece.
Ver200 euro
Mamiyede abanıyor diye laf atıyorlarşut çekerken hem zaman kaybediyor hem de yeterli sertlikte değil şutları
zımbacı ol demiyoruz da daha iyi olabilir
Rahmetliyi analım o halde
Maalesef değeri bilinmeyen bir abimiz belki de sahip çıkılsa şu an hayatta olacaktı kim bilir ne zorluklar yaşadıBu adami hic bilmiyordum ya lan.. Buyuk ayıp etmişim. Buyuk bir yildiz kaymış aramızdan![]()
:Çkerem aktürkoğlu beleş
cicaldau 6.5 m
yorum yok