- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
800 bin euro maaş alana adama fazla anlam yüklüyorsunuz gerçi euro da artıyor ama. Sizin istediğiniz adamlar 2 küsürden başlıyor ya da potansiyeline güveniyorsan olmasını bekleyeceksin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
24lük cicaldaunun ne potansiyeli olacak, 6,5 a ne oyuncular alinirdi800 bin euro maaş alana adama fazla anlam yüklüyorsunuz gerçi euro da artıyor ama. Sizin istediğiniz adamlar 2 küsürden başlıyor ya da potansiyeline güveniyorsan olmasını bekleyeceksin.
O koreli ibne de Van Dijk oldu bugünFeghouli'nin 83 dakika sahada kalmasi rezillik ama bu herifin macin tamaminda sahada kalmasi tam bir skandal.
Haftalardir bok gibi olmasina ragmen bugün iki defa golü atip kahraman olma sansi vardi onu da beceremedi. Bir süre yedege cekilmeli.
O koreli ibne de Van Dijk oldu bugün
Sokuk sokuk oynayan adam bizim maçta world class gibi oynadı, yavşakOna cok pis beddua ettim, yakin zamanda basina birsey gelirse sorumlusu ben olabilirim.
Oradaki kastım hem hemen gelip sahada her işi yapacak hem az paraya oynayacak bir dünya yok. Adamın tavanı az çok belli zaten bonservis bence de fazla taksit yapıyorlar diye o pazar tercih edilmiş olabilir bilemiyorum.24lük cicaldaunun ne potansiyeli olacak, 6,5 a ne oyuncular alinirdi