#33 Alexandru Cicâldău

800 bin euro maaş alana adama fazla anlam yüklüyorsunuz gerçi euro da artıyor ama. Sizin istediğiniz adamlar 2 küsürden başlıyor ya da potansiyeline güveniyorsan olmasını bekleyeceksin.

2. yarı biraz düzeldi ama bu yapıyla orada iş yapması mümkün değil. her maçın belirli dönemlerinde arazi oluyor. berkan 6 değil, bu da forvet arkasına daha yakın bir herif. devre arasında 6 no geldiğinde ya forvet arkasına ya da kulübeye atmalıyız.

Feghouli'nin 83 dakika sahada kalmasi rezillik ama bu herifin macin tamaminda sahada kalmasi tam bir skandal.

Haftalardir bok gibi olmasina ragmen bugün iki defa golü atip kahraman olma sansi vardi onu da beceremedi. Bir süre yedege cekilmeli.

Feghouli'nin 83 dakika sahada kalmasi rezillik ama bu herifin macin tamaminda sahada kalmasi tam bir skandal.

Haftalardir bok gibi olmasina ragmen bugün iki defa golü atip kahraman olma sansi vardi onu da beceremedi. Bir süre yedege cekilmeli.
O koreli ibne de Van Dijk oldu bugün

24lük cicaldaunun ne potansiyeli olacak, 6,5 a ne oyuncular alinirdi
Oradaki kastım hem hemen gelip sahada her işi yapacak hem az paraya oynayacak bir dünya yok. Adamın tavanı az çok belli zaten bonservis bence de fazla taksit yapıyorlar diye o pazar tercih edilmiş olabilir bilemiyorum.

Diğer Romen ile birlikte sorumluluk almıyorlar. Topu istemiyorlar. Bu biraz hani defansif oyunda da çabalıyor diğeri daha fena.

Sahada liderliği üstlenecek bir oyuncu değil. Ama kötüde değil.

Ben Gedson gelirse eğer onla beraber görmek istiyorum.

Boş adam golde Mesutu takibe geç başlıyor ekstra bir işin içinde yok.

Özgüveni yok. Sorumluluk almiyor. Her gecen gün daha kötüye gidiyor bu adam.

Geri
Üst Alt