#33 Alexandru Cicâldău

Mohammed var , Cicaldau yok.

Geçmiş olsun , Lazio maçına yetişir inş.

Geçmiş olsun. Aşılı olunca fark ediyor mu?

Bize de geçmiş olsun Lazio ve Sivas deplasmanları Çiksiz çok fena olacak. Sezonumuz bitebilir Aralık ortasında.
Teşekkür ederim. Aşılıydım farkediyor mu bilmiyorum cünkü henüz tedavi eden bir ilac yok koronayı, ilacı olmayan bir hastalığın aşısı faydalı olmuş mudur bilmiyorum yani.

Cik yoksa, gelene kadar maclarimiz malatya maci ilk yarisi gibi gecer eger morutsan sazi eline almazsa

O anlamda dememiştim ya karantina süresi anlamında sormuştum :D
Anladım :( aşılıysan ve temaslıysan testin negatif çıkarsa 5 gün sonra yine test verme zorunluluğun var. Karantina süreci içindeyken de test verip negatife geçerse karantinan bitiyor. Ama negatif çıksa bile ağır bir hastalık korona muhtemelen Lazio maçını kaçırır, Sivas maçında yedek soyunur. Tabii negatif çıktığını varsayıyorum.

Anladım :( aşılıysan ve temaslıysan testin negatif çıkarsa 5 gün sonra yine test verme zorunluluğun var. Karantina süreci içindeyken de test verip negatife geçerse karantinan bitiyor. Ama negatif çıksa bile ağır bir hastalık korona muhtemelen Lazio maçını kaçırır, Sivas maçında yedek soyunur. Tabii negatif çıktığını varsayıyorum.
Renktas geçmiş olsun ben de Mayıs ayında olmuştum yaştan dolayı o zaman aşı falan yoktu bende gerçekten çok zor bir hastalık Allah herkesi korusun olanlara da şifa versin inşallah

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt