Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5.günün şafağında negatif çıksa oynayabiliyor mu?
Kral yalnız değildir diye diye sürecek inşallah atını düşmanın üstüne5.günün şafağında negatif çıksa oynayabiliyor mu?
Negatif çıksa da korona geçiren biri hemen sahaya çıkamaz sağlık olarak doğru olmaz gerekli tetkikler mutlaka yapılır negatif de hemen olmuyor malesef Bi 2 hafta yi felan buluyor5.günün şafağında negatif çıksa oynayabiliyor mu?
Negatif çıksa da korona geçiren biri hemen sahaya çıkamaz sağlık olarak doğru olmaz gerekli tetkikler mutlaka yapılır negatif de hemen olmuyor malesef Bi 2 hafta yi felan buluyor
Evet yeni korona oldum. Bugün bitti karantinam.Karantina süresi hala 14 gün mü?
Geçmiş olsun. Aşılı olunca fark ediyor mu?Evet yeni korona oldum. Bugün bitti karantinam.
Teşekkür ederim. Aşılıydım farkediyor mu bilmiyorum cünkü henüz tedavi eden bir ilac yok koronayı, ilacı olmayan bir hastalığın aşısı faydalı olmuş mudur bilmiyorum yani.Geçmiş olsun. Aşılı olunca fark ediyor mu?
Bize de geçmiş olsun Lazio ve Sivas deplasmanları Çiksiz çok fena olacak. Sezonumuz bitebilir Aralık ortasında.
O anlamda dememiştim ya karantina süresi anlamında sormuştumTeşekkür ederim. Aşılıydım farkediyor mu bilmiyorum cünkü henüz tedavi eden bir ilac yok koronayı, ilacı olmayan bir hastalığın aşısı faydalı olmuş mudur bilmiyorum yani.
AnladımO anlamda dememiştim ya karantina süresi anlamında sormuştum![]()
Renktas geçmiş olsun ben de Mayıs ayında olmuştum yaştan dolayı o zaman aşı falan yoktu bende gerçekten çok zor bir hastalık Allah herkesi korusun olanlara da şifa versin inşallahAnladımaşılıysan ve temaslıysan testin negatif çıkarsa 5 gün sonra yine test verme zorunluluğun var. Karantina süreci içindeyken de test verip negatife geçerse karantinan bitiyor. Ama negatif çıksa bile ağır bir hastalık korona muhtemelen Lazio maçını kaçırır, Sivas maçında yedek soyunur. Tabii negatif çıktığını varsayıyorum.