#33 Alexandru Cicâldău

Covidden sonra dinlendirilmeliydi.Babel gecen sene baya kilo vermişti,hala hafife alan var covidi.degisik arkadaslar hakim forumda
Baş değişik de muhterem Hocamız olmuyor mu bu durumda?..Bari ilk 11 çıkarmazsın da 60 da filan alırsın oyuna. Antrenmanlarda iyiydi diyelim, hastalığın etkisi ve kaçırdığı antrenmanlardan dolayı maç temposunu bir miktar kaybetmiştir zaten...Yorgun hissettiğini de söyleyemez, aforoz edileceğini öğrenmiştir artık...

Butun yorumlarin ss'i alinmistir.yakin zamanda geri donus yapacağım

Aga biz bunu Belhanda gibi pas hatasi yapmiyo diye sevmedik mi ne farkin kaldi yaw.Malesef Belo Cicaya gore baya iyi topcu adama o kadar sovuyorduk gene kacmiyordu toptan bu arkadas kactigi halde bu kadr pas hatasi yapiyor .Umarim Covid etkisindendir yoksa isimiz var

Bu corona ne illet bi lanet oldu başımıza adamın dermanı gitmiş yemin ederim

Yoo lig sonunda tebrik ederim biraz daha sabret
Bu işler kolay değil semihcim,bilgi ister,birikim ister,tecrübe ister

Cica ismi çıkıp ortalık yangın yerine döndüğünde almayalım diyebilmek,asunçao duyurulduğunda bi numarasını göremedim diyebilmek,mohamed geldiğinde analiz edip çok eksiği var diyebilmek bir tebriği çoktan haketmişti

Resmen special 2 yum

Cica ismi çıkıp ortalık yangın yerine döndüğünde almayalım diyebilmek,asunçao duyurulduğunda bi numarasını göremedim diyebilmek,mohamed geldiğinde analiz edip çok eksiği var diyebilmek bir tebriği çoktan haketmişti

Resmen special 2 yum
Seni kirmak istemem ama herkese bok atsam bende bunu bildim sunu bildim derim .

Resmen special 2 yum
Biraz sıkıyorsun sanki

Adamın oynaması gereken yer forvet arkası. Adamı attılar ortaya geriye. Ne zaman kaleye yakın oynasa iliç gibi pozisyona giriyor. Ama bunu anlayacak görecek teknik direktör lazım

Bunu devre arası satıp sert bir 6 no alabilsek daha iyi olur. Kazma Aytaç bile fark yarattı.

topçu olup olmadığı araştırılmalı

Adamın oynaması gereken yer forvet arkası. Adamı attılar ortaya geriye. Ne zaman kaleye yakın oynasa iliç gibi pozisyona giriyor. Ama bunu anlayacak görecek teknik direktör lazım

Ilic mi ? Adama haraket olur bence. Istersen forvete koy Cica'yi, en cok 1-2 gol atar fazladan. Ilic net bir bitirici ve ikinci forvetti. Ayrica, daha teknik bir oyuncuydu. Tarz olarak o tip isleri yapabilir diyebiliriz ama Ilic gibi pozisyona girdigini soylemek iddiali olur gibime geliyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt