#33 Alexandru Cicâldău

Her maç 10-15 dakika bunun saha içindeki hareketlerini izliyorum her pozisyonda her hücum çıkışlarımızda pas almamak için saklanıyor, arkasını dönüp gidiyor. Korkak bir futbolcu. Taylan ve Berkandaki yürek yok bunda. Ben bir kere bile stoperden gelip top aldığını sağa uzun sola uzun pas yaptığını görmedim.
Herhangi bir Anadolu kulübü bu casperi 500 bin euroya garanti bitirirdi.

6.5 falan yazanlar var.. Bu adami 2-3 bandinda satalim ben raziyim.. Yanina sagina soluna degil, baya bu arkadasin "siritmayacagi" yani herkesin isini 4x4'luk yapacagi makine sisteminde bu arkadas belki one cikar o da devamliligiyla. Al ver pas vs.. Yanlis bir takima geldi. Hemde yanlis bir zamanda yanlis bir kontratla. Ben ilk geldiginde icime suphe dusmustu boyle hissedersin yani oyle bir durum. Gerek geldigi ulke/lig, gerek bazi yorumlar "gosterissiz.." abi gosterisli adam lazim bie. Isterse bedavaya gelsin bu boyle.

Bu kadar aslan etkisi tasiyip nasil böyle bicimsiz oynuyo anlayamiyorum

Bu adam kötü futbolcu degil, lakin o paralar verildikten sonra takimi tasimasi bekleniyor dogal olarak. Bunu da bir çok zaman beceremedigi için hakli olarak elestiriliyor. Yoksa Marsilya maçinda ne kadar iyi olabildigini gördük hepimiz.

Bu adam kötü futbolcu degil, lakin o paralar verildikten sonra takimi tasimasi bekleniyor dogal olarak. Bunu da bir çok zaman beceremedigi için hakli olarak elestiriliyor. Yoksa Marsilya maçinda ne kadar iyi olabildigini gördük hepimiz.
Iyiki bi marsilya maci var, oda olmazsa kadroda oldugundan süphe edecegiz.

Feldkamp babam olsa hepsinin kıçına tekmeyi vurur gönderirdi...

Geri
Üst Alt